Er zijn vijf flessen wijn uit de koelkast gehaald

Er zijn vijf flessen wijn uit de koelkast gehaald

Een nieuwe dag is alweer een tijd bezig. Het is vrij rustig in Utopia maar vanzelfsprekend is er wel iets gebeurd. Zo zijn er vijf flessen wijn verdwenen.

Ik heb een minder leuk dingetje zegt Bas tegen Victoria. Er zijn vijf flessen wijn uit de bar. Wat reageert Victoria verbaasd en gaat gelijk richting de bar om het te controleren. Ik heb alles wat iedereen gekocht heeft geregistreerd gaat ze verder. We hebben ook eters gehad. Ja antwoordt Bas, twee eters. Maar ik neem aan dat dit daar niet allemaal vandaan komt, terwijl ze naar de vijf legen flessen wijn kijkt. Bas is het met haar eens en besluit Jessie erbij te roepen. Waar komt dit vandaan vraagt Jessie als hij de flessen ziet. Nou dit mist van daar reageert Bas terwijl hij naar de koelkast wijst. Ik ben er niet bij geweest of er vijf flessen wijn zijn geconsumeerd bij het etentje voegt Victoria eraan toe. Volgens Jessie zou er dan 100 euro aan wijn in rekening zijn gebracht. En dat is niet gebeurd. Ik kan alles terughalen antwoordt Victoria, ik weet wat door iedereen gekocht is. Jessie zou het op zijn beurt triest vinden als de drank ergens achter slot en grendel zou moeten. Victoria weet nog wel een alternatief, als er eters zijn schenkt er niemand anders drank dan ik. Ik ben er een beetje klaar mee om met de politiepet te staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *