Ko en René zijn de potentiële bewoners!

Ko en René zijn de potentiële bewoners!

En toen waren daar twee potentiële bewoners, Ko en René stappen het Utopia terrein op wat betekend dat Jaimy is afgevallen. De twee lopen richting de loods waar de bewoners hen op staan te wachten. Er worden handen geschud en dan is het tijd voor een voorstelronde.

De twee nemen plaats op de banken en René stelt zich voor als een simpel mens met een hippiediploma. Verder is hij simpel en creatief persoon maar ook een ondernemend type, echter ziet hij zichzelf beter tot zijn recht komen bij de minimalisten. Ik heb thuis een camera, een gitaar en een fiets. En daar doe ik het al mijn hele leven mee.

Vervolgens is Ko aan de beurt en hij durft nog niet te zeggen of hij een voorkeur heeft voor de ondernemers of de minimalisten. Wel heeft hij al verschillende ideeën om geld te verdienen. Zoals bijvoorbeeld het handelen in bloemen als kunstvorm en het schrijven van een boek, waarbij elk hoofdstuk wordt toegewijd aan een bewoner. Hij kan niet tegen populisme. Er wordt veel gelachen tijdens de voorstelronde en de sfeer zit er meteen goed in. Ik denk dat het dit keer erg moeilijk gaat worden zegt Jacco, en meerdere bewoners zijn het daarmee eens. Vervolgens geeft Billy de twee nieuwelingen een rondleiding. Succes René en Ko! Wat vindt jij ervan dat dit de twee potentiële bewoners zijn geworden?

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. margriet at 22:45

    Ik hoop dat degene die blijft, zelf de keuze maakt wie eruit gaat. En zich niet door Jessy en consorten laat beïnvloeden. Ik hoop dat Kaatje mag blijven. Want met Jacco zijn zij wel de gezelligste. En een hard gelach voor de rest.

  2. Hannah at 14:32

    Een filosoof en een idealist? Alsjeblieft niet meer “Victoria’s” in Utopia hoor. Liever wat meer van: met beide benen op de grond en handen uit de mouwen steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *