Naasten van Cemal adviseren om goed na te denken over de relatie met Romy

Naasten van Cemal adviseren om goed na te denken over de relatie met Romy

Tijd om weer eens een keer te schrijven over de relatie van Cemal en Romy. Cemal neemt Romy mee naar de caravan, want hij wil met haar praten. Vanmiddag heeft hij bezoek gehad van zijn familie en vrienden, en zij hebben tegen hem gezegd om goed na te denken over zijn relatie met Romy.

Ze hebben gezegd dat ik voor mezelf moet kiezen vertelt Cemal haar in de caravan. Romy heeft op haar beurt het gevoel dat de familie en vrienden van Cemal haar zien als een of ander boos mens. Daarom heb ik mij afzijdig gehouden voegt ze eraan toe. Ik voelde mij niet op mijn gemak en ze voegt hieraan toe dat ze echt van Cemal houdt en hem alles gunt. We mogen dan regelmatig ruzie hebben, maar dat wil niet zeggen dat ik niet heel veel van je hou. Ik weet wie ik ben en ik weet dat ik een goed mens ben gaat ze verder. Maar ik ben het wel zat dat ik mij zo moet bewijzen en telkens liefde moet vragen bij jou. Ik baal er gewoon van dat je nu al wekenlang twijfelt over onze relatie. Ik wil weten wat ik waard ben Cemal benadrukt ze dan duidelijk. Cemal antwoordt dat hij erg twijfelt. Ik weet gewoon niet wat ik wil legt hij verder uit. Romy denkt op haar beurt dat het door zijn familie komt dat hij telkens zo twijfelt. Telkens als jij post heb gehad weet je niet meer wat hij wil, en ook vandaag na jou bezoek heb je het moeilijk. We hebben een goede relatie, maar het wankelt telkens als jij post hebt gehad snauwt ze met irritatie. Mijn energie is op. Het gesprek gaat voor lange tijd zo door, tot Cemal nogmaals zijn twijfels uitspreekt. Hij weet niet of hij van Romy houdt als een maatje of als zijn vriendin. Dit is voor haar de druppel. En pakt haar spullen en zegt dat ze ergens anders gaat slapen. Je hoeft me ook niet meer aan te raken en ik hoef je even niet te zien voegt ze eraan toe.  Maar na deze uitspraak gaat ze toch maar weer zitten. De twee raken maar niet uitgepraat, en missen ook de onthulling van het standbeeld van Bas. Als Billy Romy komt halen omdat ze Ramona haar verjaardagscadeau wil geven, eindigt kort daarna het gesprek. Zonder dat er is uitgesproken of de twee nog samen blijven sluit Romy het gesprek af en lopen de twee samen naar de loods. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 22:31

    helemaal gelijk! kappen met haar ze doet niets anders dan Cemal overal de schuld van geven en is hem continu aan het kleineren, dus stoppen met die meid

  2. carla at 13:27

    Cemal moet kappen met die griet, ik vind het vaak een doorgeschoten puber!dan zegt ze dit en dan weer dat tegen cemal.Ze weet volgens mij zelf niet eens wat liefde is, elke keer is het cemal, lieffie om vervolgens een uur
    later Cemal weer de huid vol te schelden, pftt, kappen met die relatie!!!!!

    • Willem at 15:39

      Daar ben ik het absoluut mee eens. Cemal moet gewoon zijn poot stijf houden en ik denk dat Britt beter bij hem zou passen.
      Die maakt tenminste een rustige en volwassen indruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *