Victoria start weer een centraal over alcoholgebruik

Victoria start weer een centraal over alcoholgebruik

Victoria is verantwoordelijke voor de bar en de drank en besluit na het wijn mysterie de groep bij elkaar te roepen. Er zijn namelijk vijf flessen wijn  ontvreemd. Daarom drukt ze op de zoemer om het nog maar eens te bespreken.

Het alcoholgebruik en de discussies die daarover ontstaan komen me mijn strot uit zegt Victoria wanhopig. Het is voor voor mij dan ook de allerlaatste keer dat ik dit onderwerp aanhaal. Het vertrouwen is beschadigd voegt ze eraan toe. Boyd vindt het in en in triest.  Wie is hier de rat? Waar gaat dit over gaat hij verder. Ook Ramona vindt dat degene die verantwoordelijk is voor de verdwijning van de flessen het gewoon toe moet geven. Wanneer niemand antwoord geeft op de vraag wie heeft het gedaan? staat Jessie op. Nou dan zijn we klaar. Het is altijd hetzelfde verhaal voegt hij eraan toe. Boyd stelt voor om de Utopiaanse drankwinkel voor altijd te sluiten, maar volgens de andere bewoners heeft dit geen zin. Er is nou eenmaal drank aanwezig voor evenementen en gasten. Boyd verzekert de groep dat hij erachter gaat komen. De groep komt niet tot een conclusie en dus ook geen oplossing. Victoria hoopt dat er nu iets aan het geweten knaagt van diegene die meer weet. Vergeet niet wat je laat zien en wat je de buitenwereld laat zien. Succes met de rest van je leven sluit ze de bespreking kwaad af. Wie denk jij dat dit gedaan heeft?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 23:27

    Met zo veel camera’s is het toch makkelijk te achterhalen wie het is?! Ik ben nu ook nieuwsgierig en hoop dat de dader wordt ontmaskerd in de uitzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *