De akker moet volgens Victoria en Kevin een andere bestemming krijgen

De akker moet volgens Victoria en Kevin een andere bestemming krijgen

Afgelopen avond riepen Kevin en Victoria de groep bijeen. De twee wilde de groep wat voorleggen. In dit nieuwsbericht lees je terug wat de twee van plan zijn.

Als alle bewoners er klaar voor zijn begint Victoria met de presentatie met de titel denken in mogelijkheden. Er wordt de laatste tijd flink gebouwd, zo is er een snoepwinkel maar komt er ook nog een penthouse. Echter wordt er volgens Victoria één plek altijd vergeten. Vervolgens laat Victoria enkele foto’s van de akker zien. Er zijn veel ideeën geweest voor deze plek zoals bijvoorbeeld een kasteeltuin en een racebaan, maar tegenwoordig is de akker niets meer dan braakliggend terrein. Hier moet verandering in komen volgens Victoria en Kevin. Kevin neemt het woord over en vertelt dat de bewoners steeds meer buiten gaan leven. De zomer komt er immers aan. Daarom moet de akker een plek worden waar de bewoners en bezoekers samen kunnen komen voor ontspanning.  Het moet een mooie plek worden waar je kunt genieten van elkaar en de omgeving. Vervolgens laat Kevin wat voorbeelden zien van lounge ruimtes, een midgetgolfbaan, een volleybalveld en nog veel meer. Victoria legt daarna uit dat het voor een goede prijs haalbaar is om iets moois te realiseren op de akker. De belangrijkste ingrediënten zijn manskracht en wilskracht. De groep reageert met een luidt applaus en de bewoners lijken een nieuw gezamenlijk doel te hebben. We zijn benieuwd naar de uiteindelijke bestemming van de akker. Heb jij een leuk idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *