Bewoners worden levend begraven tijdens de vierde ronde van de Utopia spelen

Bewoners worden levend begraven tijdens de vierde ronde van de Utopia spelen

Tijd voor een vierde ronde van de Utopia spelen! Afgelopen avond werd er al een hoop zand geleverd waar de bewoners hun vraagtekens bij hadden. Als oud bewoner en scheidsrechter Ivan het terrein op komt wordt al snel duidelijk wat de bedoeling is. Wie zal er halve finalist worden naast Jessie, René en Billy?

Er staat een grote zeecontainer met zand op het terrein en de deelnemers zullen worden ingegraven tot hun nek. Vervolgens moet iedereen zichzelf proberen uit te graven en de bewoner die als eerste uit de container is geklommen en de bel heeft gerinkeld wint. Vorige week besloten Boyd, Karin en Jacco om niet mee te doen met de uienrace, maar vandaag doen ze weer mee. Ivan en Bas hebben het één keer door de vingers gezien, maar roepen nu wel een nieuwe regel in het leven. Vanaf dit moment betekent een gemiste deelname aan het spel diskwalificatie en dit houdt ook in dat je dan niet meer meedoet voor de hoofdprijs. Victoria is de enige die vandaag niet meedoet en ze is dus gediskwalificeerd. Wat de winnaar van de Utopia Spelen wint is tot vandaag een groot raadsel geweest, maar vandaag maakt Bas een einde aan dit mysterie. Hij haalt een briefje uit zijn zak en leest voor dat de winnaar naar El Gouna gaat, het Utopia van Egypte. De bewoners die nog in de race zijn reageren super enthousiast en de wil om te winnen is nu nog groter.

De voorbereidingen voor de proef duren erg lang en hierdoor geven Kevin en Boyd het al op. Er strijden dus nog maar acht bewoners om een plek in de halve finale. Dat zijn Cemal, Jeroen, Jacco, Karin, Romy, Ramona, Rob en Bas. Na bijna twee uur zijn zij allemaal tot aan hun nek bedolven onder het zand en de wedstrijd kan beginnen. Ivan geeft het startsein en alle deelnemers beginnen zich los te wrikken. Cemal is binnen no time los en klimt uit de container. De andere deelnemers kijken vol ongeloof toe en geven de hoop al op. Dit kan echt niet roept Ramona teleurgesteld. De deelnemers die nog vast zitten vinden het oneerlijk en denken dat Cemal niet zo goed was ingegraven. Cemal is zich echter van geen kwaad bewust en rinkelt vol trots de bel hij is de winnaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:19

    …straks zijn er therapeuten nodig omdat er mensen met trauma’s zijn komen te zitten na het ingegraven worden!
    Wie zal dat betalen? en ook het zand, het hooi, en alle andere attributen voor de Spelen?

  2. Else at 17:40

    Tijdens het spel nog regels instellen? dat is raar.
    Boyd, Jacco en Karin zouden dan NU al gediskwalificeerd moeten zijn, omdat ze vorige keer niet mee gedaan hebben.
    Dit klopt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *