Billy en Jessie hebben wederom ruzie gehad over de merchandise

Billy en Jessie hebben wederom ruzie gehad over de merchandise

Nog meer ruzie in Utopia! Een aantal dagen geleden hebben Jessie, Boyd en Billy een grote ruzie gehad over de merchandise. Doordat Billy een chill pak heeft ontworpen met verfspetters, hadden Boyd en Jessie haar de oorlog verklaard en als reactie een jeans met tattoo inktspetters op de markt gebracht. Afgelopen avond was het weer raak en belandde Billy en Jessie wederom in een grote ruzie. Dit omdat Billy het chill pak op de webshop had gezet.

Tijdens het centraal van deze nieuwe dag besluiten de bewoners het voorval te bespreken. De groep is het erover eens dat patentrecht in Utopia eigenlijk niet mogelijk is. Daarbij hoort iedereen juist samen te werken in plaats van ruzie te maken. Jessie vindt het op zijn beurt een principekwestie. Hij noemt als voorbeeld dat hij vorige week nog Billy heeft geholpen om haar idee van het bewerken van jeans te beschermen, maar Billy vervolgens zelf het idee van Boyd en Jessie heeft overgenomen. Daarbij worden wij nu gezien als de boeman. Dit omdat Billy haar verdriet niet kon verbergen voegt hij eraan toe. Billy gaat er natuurlijk op in en er ontstaat weer een discussie.  Ze worden het maar niet eens en de groep raakt geïrriteerd om weer de zoveelste discussie over hetzelfde onderwerp aan te horen. Het gaat mij erom dat er met twee maten gemeten wordt zegt Jessie standvastig. Uiteindelijk heeft Billy er genoeg van en loopt ze mokkend weg van het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *