Een grap van Jessie loopt uit de hand

Een grap van Jessie loopt uit de hand

Afgelopen avond is er een ruzie ontstaan tussen Jessie en Ramona. Dit begon allemaal toen Ramona druk bezig was in de merchandise winkel. Ze was haar winkel alvast klaar aan het maken voor de markt die zondag plaatsvind.

Terwijl ze de producten van haar eigen make-up lijn positioneert, komt Jessie bij haar staan. Je kunt beter zorgen dat je één ding hebt wat wel goed loopt, en daarna gaan uitbreiden grapt hij. Maar Ramona ziet daar de humor niet zo van in en vraagt dan ook vriendelijk of ze haar met rust wil laten. Ik ben met drie mensen tegelijk bezig. Eentje wil iets terugbrengen eentje met een poster én jullie moeten wij weer naar beneden halen roept ze door de loods. Vervolgens loopt ze weg om wat tot rust te komen. Ondertussen neemt Jessie plaats op de bank naast Boyd. Hij vindt haar reactie overdreven en zegt dat Ramona normaal gesproken degene is die grapjes maakt. Nu maak ik er één en het is meteen foute boel. Na vijf minuten keert Ramona weer terug. En legt uit dat de opmerking haar heeft geraakt en Jessie legt op zijn beurt uit dat het niet zo was bedoeld. Je bent goed bezig benadrukt hij. Ramona reageert niet op het compliment en Jessie en Boyd vragen zich af of de ze wel echt gepikeerd is. Of neemt de ze haar mede bewoners in de maling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *