René zit met Jessie en Billy in de halve finale van de Utopia spelen

René zit met Jessie en Billy in de halve finale van de Utopia spelen

Tijd voor de derde ronde van de Utopia spelen. Eerder zagen we Rob en Bas met uien bezig en als oud bewoner en scheidsrechter Ivan het terrein op komt duurt het niet lang voor de bewoners weten wat voor uitdaging het deze keer is.

Vandaag is het namelijk de bedoeling dat de bewoners binnen een minuut zo veel mogelijk uien van een ton, naar een mandje te brengen. Buiten staat de tonnen al klaar. De uien moeten met de mond vervoerd worden en de handen worden vastgebonden. Ivan vertelt dat de winnaar van dit spel samen met Jessie en Billy door zal gaan naar de halve finale. Na de uitleg van het spel geeft Boyd al snel aan dat hij niet meedoet met dit spel. Doordat hij sinds gisteren een beugel heeft is het uien pakken met zijn mond te pijnlijk. Ook Jessie en Billy doen niet mee omdat zij al eerder een spel hebben gewonnen. Karin en Jacco besluiten ook om deze proef aan zich voorbij te laten gaan.

Dan is het tijd om aan de slag te gaan. De bewoners gaan met z’n alle naar buiten en bereiden zich voor op de proef. De proef wordt door de bewoners één voor één uitgevoerd. Victoria is als eerste aan de beurt. Nadat haar handen zijn vastgebonden op haar rug rent ze als een malle langs alle tonnen waar uien op liggen. Eén voor één pakt ze de uien met haar mond om deze vervolgend rennend naar een mandje te brengen. Na Victoria is Cemal aan de beurt en het lukt hem net als Victoria, om zes uien te pakken. Kevin is de volgende en het lukt hem om net één ui meer dan zijn voorgangers te pakken te krijgen. Na Kevin volgt Jeroen en ook René, Rob, Ramona, Romy en Bas doen hun best. Het was een spannende strijd. Veel bewoners lagen dicht bij elkaar met het aantal uien, maar er kan er maar één de winnaar zijn. Maar dat is na deze ronde nog niet helemaal duidelijk. René en Kevin hebben allebei zeven uien in hun mandje weten te krijgen en daarom moeten ze nog een keer. Eerst gaat René. De spelregels zijn iets aangepast. De mannen moeten alle uien van de tonnen pakken. Diegene met de snelste tijd wint. Na een spannende wedstrijd is er een winnaar René! Juichend viert hij zijn overwinning en de andere bewoners feliciteren hem.  Hij staat dus met Jessie en Billy in de finale van de Utopia spelen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *