De ondernemers zijn niet blij met de veranderingen die Bas door wil voeren in de structuur

De ondernemers zijn niet blij met de veranderingen die Bas door wil voeren in de structuur

Bas heeft in een gesprek met Jessie aangegeven dat hij het een en het ander zou willen veranderen aan de huidige samenleving. Na dit gesprek besluit Jessie met de ondernemers te gaan zitten om dit te bespreken. Wat vindt de rest ervan?

Jessie legt uit welk idee Bas heeft voorgelegd en vraagt zich af wat de groep ervan vindt. Het idee wordt gelijk van de tafel geveegd door Boyd en Ramona. Als zij geld willen, krijgen ze het niet van mij zegt Boyd met enige irritatie. De rest van de ondernemers begrijpen niet hoe de anderen ontevreden kunnen zijn, aangezien het de laatste tijd goed gaat met het geld in Utopia. En ze kunnen er helemaal niet bij dat zelfs een aantal bewoners nadenken over het inzetten van een joker om weer een andere structuur te krijgen. Jessie probeert de boel te sussen maar erg veel succes heeft hij niet. De groep wil graag weten wie niet tevreden is met de structuur en zelfs bereid is om een joker in te zetten. Al snel wordt het duidelijk dat ze met zijn allen denken dat Rob achter dit plan zit. Ze pikken het niet en besluiten om opheldering te vragen bij Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:36

    Je wordt toch niet goed van dit GELDGELDGELD gedoe. HEBBENHEBBENHEBBEN van de ondernemers.
    Dit is geen Utopia meer!! En het blijft maar duren!
    Afzetten, lelijk doen, zich ergeren aan de minimalisten, (wat een rotwoord hebben ze er voor verzonnen)<
    geen eenheid meer, niet elkaar helpen, de ander liefst een kopje kleiner maken. Mensen brengen hun eigen persoonlijkheid mee naar Utopia en zie hier het resultaat. Met welk doel komen zij !?
    We zien het!

    UTOPIA BESTAAT NIET! een bekende slogan, komt echt uit, ook hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *