Romy, Demi en Fay willen een Utopiaanse playbackshow organiseren

Romy, Demi en Fay willen een Utopiaanse playbackshow organiseren

Wat gebeurde er allemaal in Utopia na de Utopia Spelen? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Er werd voornamelijk van het mooie weer genoten. Zo gingen Karin en Rob sporten en dokem Kevin en Romy het zwembad in. Fay, Cemal en Demi lagen ondertussen in de hangmatten te relaxen.

Wat later hadden Romy, Demi en Fay een gesprek. De drie hebben een plan om een Utopiaanse playbackshow organiseren en bespreken het door. De drie zien het wel zitten om samen een evenement te organiseren.

René en Rob hadden een serieuzer gesprek.
Hoe gaat het begint René het gesprek met zijn mede bewoner. Goed hoor antwoordt Rob maar René neemt hier geen genoegen mee. Vertel nou gaat hij verder, maar Rob herhaalt dat er echt niks aan de hand is. Met alle gebeurtenissen van de afgelopen dagen rondom de nieuwe structuur en de frustraties van Rob richting Jessie en Boyd, gelooft René dit antwoord niet. En vertelt dat hij het zelf vandaag ook even lastig had toen Bas hem erop wees dat hij niet te veel van zijn tafels moet verkopen, omdat alles naar de bv gaat. Dat is toch niet hoe het hoort sluit René af. Rob is het hiermee eens maar wil zich vooral focussen op meer lol maken.
Kevin is al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen van de eerst volgende markt. Em aan Billy vertelt hij wat hij tot nu toe heeft gedaan en brainstormt hij over de posities van de standhouders. Je bent weer helemaal bij en komen snel met meer nieuws uit Utopia. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *