Romy en Cemal zijn geen stelletje meer

Romy en Cemal zijn geen stelletje meer

Romy is boos op Cemal zoals we nu inmiddels wel weten. Cemal heeft namelijk tijdens Dance With Me staan dansen en sjansen met een ander meisje. Omdat Romy graag haar tijd in Utopia nog gezellig wil houden besluit ze hem in de caravan uit te nodigen om met hem te praten over hun relatie.

Romy vertelt Cemal hoe het zit. Ze vindt het prima als Cemal met een ander meisje praat en danst maar ze wil niet dat hij bevestiging zoekt bij andere vrouwen. Volgens haar houdt de relatie geen stand als hij geen rekening met haar houdt.Je wilt alleen een relatie om het hebben van een relatie en ik wil niet elk evenement op mijn tenen hoeven staan voegt ze eraan toe. Ik mis de Romy en Cemal die we aan het begin van onze relatie waren. Ik voel mij niet meer als Cemals meisje en mis iets. Cemal laat weten dat hij nog steeds van haar houdt. Ik zal nooit vreemdgaan benadrukt hij. Ik begrijp niet wat het is dat Romy mist. Ik doe nog steeds gek met je voegt hij eraan toe. Volgens Cemal zijn Romy en hij meer dan maatjes. Aan het eind van de avond kruip ik het liefst naast jou. Ik zou nooit zoenen of naar bed gaan met een ander en ik vind het heel naar dat je dit zo tegen mij zegt. Romy kruipt wat later bij Cemal op schoot en de twee knuffelen elkaar. Er klinkt een klein stemmetje van Cemal dat hij het echt jammer vindt. En ik zou je nooit pijn willen doen. Ik hoop dat het nog goed komt tussen ons vervolgd hij. Maar Romy wil er toch echt een punt achter zetten. Na nog even knuffelen en huilen begint Romy met het verzamelen van haar spulletjes. Daarna vertrekken de twee richting de loods en focussen ze zich weer op hun eigen leven. Ze zijn weer single.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 12:29

    Lees de regels over van dit bericht vanaf ”Romy vertelt Cemal hoe het zit.”
    En lees het dan andersom: je ziet een en al projectie! Cemal zou dit tegen haar moeten kunnen zeggen, maar hij bedenkt deze woorden niet. Toch is het precies andersom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *