Bas en Jessie vinden Ramona te laks in haar dieet

Bas en Jessie vinden Ramona te laks in haar dieet

Ramona kwam vijftien maanden geleden als bewoner Utopia in. Ondertussen is er veel veranderd.Ze leeft gezonder, sport veel en is tientallen kilo’s afgevallen. Toch houden haar mede bewoners haar goed in de gaten want niemand wil dat ze opnieuw het verkeerde pad gaat bewandelen. Vandaag wordt er friet geserveerd in Utopia. Ramona pakt een bordje en voegt er een klodder mayonaise aan toe. Jessie en Bas zijn van mening dat Ramona de laatste tijd iets te laks is wat haar dieet betreft. En wanneer de twee haar hierop aanspreken, geeft Ramona toe dat het afvalproces momenteel wat moeizaam gaat. Ik ben van plan om Arjuna weer in te schakelen voegt ze eraan toe. Je moet jezelf niet belonen met eten en al helemaal niet met junkfood reageert Bas. Ramona geeft ook toe dat ze geen voldoening heeft gehaald uit deze ongezonde maaltij. Zondigen mag op z’n tijd, maar patat met mayonaise is overkill, aldus Jessie. We hebben een afspraak gemaakt en je kachelt er gewoon mayonaise overheen voegt Bas eraan toe. Ramona lacht, maar ze wordt met de neus op de feiten gedrukt en geeft de twee gelijk. Daarna staat ze op en loopt weg. Niet boos maar teleurgesteld, in zichzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 12:31

    En waarom heeft niemand haar gewaarschuwd en op de risico’s gewezen toen Ramona een Candyshop wilde openen? Dat is toch de kat op het spek binden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *