Roy Donders en Marvin zijn gearriveerd voor hun logeerweekend

Roy Donders en Marvin zijn gearriveerd voor hun logeerweekend

Een paar dagen geleden hebben de bewoners een brief gehad van Roy Donders, hij wilde dit weekend in Utopia komen logeren in Utopia met zijn vriend Marvin. De stylist van het zuiden is inmiddels gearriveerd in de mini samenleving.

Uiteraard werd hij hartelijk ontvangen door de bewoners. Roy zelf is ook erg enthousiast om in Utopia te zijn. Zeker nu hij met Marvin mag komen slapen. De bewoners, Roy en Marvin nemen plaats op de banken om het logeerweekend in te luiden. Roy heeft zelfs een speech voor de bewoners voorbereid en draagt deze vervolgens voor aan de groep. Hij vertelt dat Marvin en hij het superleuk vinden om in Utopia te zijn. Ze zijn trouwe fans van Utopia en voor de twee mannen voelt het alsof de bewoners en zij een beetje familie zijn van elkaar. Bovendien is hij heel erg trots dat hij als allereerste BN’er, in de loods mag komen overnachten. De bewoners genieten van deze lieve woorden en vinden het heel leuk dat Roy zo lief over hen spreekt. Na zijn introductie gaat Roy verder met een individuele toespraak hij heeft over elke bewoner wat geschreven en spreekt iedereen toe. Alle bewoners zijn laaiend enthousiast en dit is overduidelijk een goed begin van het logeerweekend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *