Oud Utopia bewoner Rowena kwam op bezoek bij het hek

Oud Utopia bewoner Rowena kwam op bezoek bij het hek

En toen was daar opeens onverwachts bezoek. Na de Utopia spelen van vandaag klonk er geschreeuw over het Utopia terrein. Het geluid komt vanaf het hek dus de bewoners weten al genoeg. Ze rennen dan ook richting het hek en zien daar Rowena staan. De groep is blij om de oud bewoner weer even terug te zien. Rowena vertelt hen dat het goed met haar gaat. Maar ze iedereen wel heel erg mist. Ook steekt ze de bewoners een hart onder de riem. Ze praten nog even verder en dan is het weer tijd om te gaan. Ook beloofd ze om de groep te schrijven en de bewoners gaan vrolijk richting de loods. Hieronder kun je het bezoek nog eens terugkijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 22:05

    Geschreeuw bij het hek,dat kunnen er maar 2 zijn Gina.? Nee maar Rowena .Wat moeten die oud bewoners daar toch. Als ze toch niet naar binnen mogen.ik zou zeggen bekijk het maar. Er uit Is er uit doeiiii.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *