Roy Donders voelt zich in Utopia helemaal thuis

Roy Donders voelt zich in Utopia helemaal thuis

Roy Donders en zijn vriend Marvin logeren dit weekend in Utopiaz De twee lijken zich prima te vermaken in de mini samenleving. Hier een samenvatting van hoe de stylist van het zuiden deze dag beleefd heeft.
In de ochtend heeft Roy met de koeien geknuffeld en dook daarna met Rob de sportschool in. Speciaal voor Roy heeft Rob een TOPFIT tanktop geplotterd.  Gehuld in de Utopia merchandise gaat hij aan de slag. Ook Marvin heeft gesport, samen met Cemal. Als de twee daarna zich klaarmaken geeft Cemal een kleine cursus hoe Marvin het beste zijn haar kan föhnen. Het lijkt Marvin niet te lukken en al snel neemt Cemal het over. Ga maar zitten voegt hij eraan toe. Als een echte kapper brengt hij het haar van Marvin in model. Ondertussen zijn de voorbereidingen van Open loods ook in volle gang en natuurlijk moet de merchandise winkel er op en top uit zien. Marvin en Roy helpen een handje mee en hangen de kledingstukken netjes voor Ramona op. Sinds deze week heeft Bas de Wereld Spelen geïntroduceerd en ook Roy en Marvin ontkomen niet aan deze test. Bas neemt ze daarom één voor één apart om de topografievragen op ze af te vuren. Marvin scoort 3 punten en Roy doet het iets beter met 5 punten. We komen zo terug met meer nieuws. Een ding is zeker Roy voelt zich helemaal thuis!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *