Billy en Jessie maken het goed na hun onenigheid over hun date

Billy en Jessie maken het goed na hun onenigheid over hun date

Billy en Jessie hadden eerder onenigheid over hun date. Jessie is zelfs uitgedate. Echter hebben de twee het alweer goed gemaakt.

En dat ondanks het feit dat het er even op leek dat Jessie helemaal klaar was met Billy. Hij vond het niet fijn dat meer mensen betrokken waren bij hun date dan enkel Jessie en Billy zelf. Billy probeerde het nog uit te leggen maar hier wilde Jessie niets van horen. Kort hierna ontmoeten ze elkaar toch buiten en stort een huilende Billy zich in Jessie zijn armen. Het was nooit mijn bedoeling. Het is helemaal buiten mij om gegaan snikt ze. Jessie knuffelt Billy en geeft haar een kus waarna hij haar gerust stelt. Het komt goed. Geloof me. Ik beloof het zegt hij. Of ze alsnog apart zullen slapen is dus nog eventjes afwachten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Else at 17:39

    Misselijk om naar te kijken, maar ze ”verdienen elkaar”…
    pfff… je wordt niet goed van hen samen! Aantrekken afstoten, steeds opnieuw!

  2. Margriet at 16:14

    Billy doet er alles aan.om bij Jessy te zijn. Hoe ze het ook benoemd . Het gaat van Bill altijd maar om 1 ding.En dat komt Jessy meestal goed uit. En daarna moet ze voorlopig weer uit zijn buurt blijven.

    .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *