Jeroen en Romy ontvangen post van het thuisfront

Jeroen en Romy ontvangen post van het thuisfront

Een nieuwe dag is begonnen en dag 1198 begon vrij rustig. Daarom hebben we een samenvatting voor je gemaakt wat er deze ochtend zoal gebeurde. Zo ben je weer helemaal op de hoogte.

Zo stond Jessie als eerste naast zijn bed. Terwijl Romy, Ramona en Billy nog lekker te slapen in hun nieuwe huisje. Kevin is inmiddels ook al wakker en niet veel later worden ook Jeroen en Rob wakker. Jessie besluit rond 8:00 uur dat het tijd is om de dames in hun nieuwe slaap verblijf wakker te maken. Billy heeft post ontdekt in de brievenbus en besluit deze dan ook aan haar mede bewoners te brengen. Dit keer zijn Romy en Jeroen de gelukkigen. Beiden zijn uiteraard blij met berichten van het thuisfront en gaan dan ook snel aan de slag met het lezen van hun post. Het lijkt allemaal positief te zijn. Helaas vangen we er niet heel veel van op. Romy leest af en toe iets voor. Vooral de brief van Ramona’s moeder valt bij haar in goede aard. Jeroen houdt zijn post voor zichzelf maar Rob mag een aantal brieven met hem meelezen.  De rest van de groep is inmiddels ook ontwaakt en hebben hun ontbijt er weer in zitten. Ondertussen loopt Romy vrolijk door de loods en vertelt haar mede bewoners over de leuke post. Wat zal deze dag nog meer brengen? We komen zo weer terug met meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *