De ondernemers vergadering van 1 april

De ondernemers vergadering van 1 april

Ondanks alle rust waar we over schreven hebben de ondernemers een vergadering gehad. In dit bericht lees je alle besproken punten van 1 april terug.

Dit keer doen Karin en Jacco ook mee met de vergadering. Want zij zullen vanaf maandag bij de ondernemers horen. Jessie opent de vergadering en zegt dat hij tot en met gisteren de financiën heeft bijgewerkt. Momenteel zitten de ondernemers op zevenentwintig duizend euro winst. Ook laat hij weten dat hij vanaf maandag dit niet meer doet en de bestellingen moeten ook verwerkt blijven werken. Hij stelt daarom voor dat hij de laatste bestellingen nog verwerkt en Billy die deze taak van hem zal overnemen met een schone lijst begint. Billy laat weten het spannend te vinden, maar Jessie verzekert haar dat hij altijd wil blijven helpen. Dan neemt Ramona het woord. Ze laat weten dat het nu heel goed gaat met de boodschappen. Ze is binnen het budget gebleven en er is ruim te eten. Keuze genoeg zegt Jeroen tevreden. Dan nog iets zegt Billy tegen Jessie, jullie zijn er vanaf dinsdag ook niet meer bij doelend op de ondernemersvergadering. Jessie reageert dat hij nog niet over na heeft gedacht. En maakt duidelijk dat hij wel alle huidige werkzaamheden neerlegt maar er aan denkt om ansichtkaarten te verkopen. En rieten hoeden, heuptasjes voegt hij eraan terug.  Billy vraagt zich af of ze dan wel zakgeld krijgen. Als we niks verdienen, dan hebben we ook geen zakgeld. Dat geldt voor elke ondernemer antwoordt Jessie. Vervolgens begint hij over het laatste vergaderpunt. Gisteren is er namelijk iemand geweest om de opties voor een golfsimulator te bespreken. Vervolgens gaat hij staan en wijst een hoek in de loods aan waar hij hem graag wil hebben. Billy vindt dit wel iets wat hij in het centraal moet aangeven. De ondernemers vinden het in elk geval geen probleem. De loods begint steeds meer op een winkelcentrum te lijken reageert Billy enthousiast. Ramona vindt dat iedereen toch steeds meer buiten de loods in huisjes slaapt en vindt Jessies idee prima.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:44

    Het blijft voor mij nog een 1 april grap.
    Dat de 2 mannen niet meer gaan werken, maar wel nieuwe spullen bestellen en verkopen.
    En waarom moet dat ding binnen staan, als hij buiten staan kan je toch meer met kracht slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *