De Utopia markt is nog niet begonnen en er zijn al problemen!

De Utopia markt is nog niet begonnen en er zijn al problemen!

Vandaag staat er weer een Utopia markt op het programma. Maar voordat deze begonnen is waren er al problemen. Zo riep Jacco afgelopen avond de bewoners bij elkaar voor een centraal.

Als iedereen op de bank zit neemt Jacco het woord. Hij is sinds kort namelijk de eigenaar van de nieuwe ijssalon in de candy shop. Alles leek tot nu toe goed te gaan maar hij heeft een schokkende ontdekking gedaan. De stekker van de ijskast blijkt er namelijk uit te zijn getrokken met als gevolg dat al het ijs is gesmolten. En dat is natuurlijk een probleem met de markt voor de deur. Al mijn werk zit hierin vervolgd Jacco tegenover zijn mede bewoners. Iedereen reageert geschrokken en wil weten wie dit drama heeft veroorzaakt. Uiteindelijk blijkt dat René per ongeluk de stekker eruit heeft getrokken. Jacco begrijpt dat hij dit niet expres heeft gedaan maar vraagt de groep wel om goed op te letten voordat ze zomaar een stekker verwisselen in het stopcontact. Gelukkig valt het ijs nog te redden en zal er gewoon ijs verkocht kunnen worden..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *