Vandaag staat het theaterstuk van Romy, Ramona en Billy op het programma

Vandaag staat het theaterstuk van Romy, Ramona en Billy op het programma

Morgen worden de drie nieuwe potentiële bewoners bekend gemaakt. En stellen we de drie nieuwelingen aan je voor. Je hebt dan vanaf 09:00 uur de kans om te stemmen op je favoriete kandidaat. We komen uiteraard nog met een nieuwsbericht over het stemmen en uiteraard een bericht waar de nieuwe potentiële bewoners zich voorstellen. Enfin een nieuwe dag is weer begonnen en vandaag staat het theaterstuk van Ramona, Billy en Romy op het programma. Een voorstelling die gebaseerd is op diverse verhaallijnen uit sprookjes waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Een voorstelling waarin de dames hun eigen leven linken aan de gebeurtenissen uit sprookjes. De grootste vraag die de actrices zich alleen stellen is loopt in de maatschappij van nu wel alles sprookjesachtig af? Leven we allemaal wel lang en gelukkig? Kortom een dramatisch komedie met pit. Laten we hopen dat alles goed gaat verlopen! Wat zal deze dag nog meer brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 11:34

  Ik vraag me ook geregeld af: hoe is het contact met ”hun achterban”, begeleiders? We zien en horen daar nooit iets over. Maar nu als voorbeeld bv. Bas, die een project voorstelt om een verslaafde op te vangen. Wordt daar niet eerst overleg over gepleegd met ”achter”?

  Theaterstukken: Ramona heeft hier een opleiding in gehad.

 2. Zomaar een lezer at 10:21

  Wat ik me wel eens afvraag bij al die acties op actuele zaken, theaterstukken e.d. ?
  Worden zie hierbij niet door “achter” flink geholpen of zijn ze allemaal zo goed geschoold dat ze alles kunnen oppakken wat ze willen doen.
  Dan hadden ze zich in de gewone maatschappij toch ook allang kunnen profileren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *