Oud Utopia bewoner Boyd is alweer flink aan het werk

Oud Utopia bewoner Boyd is alweer flink aan het werk

Wat nieuws van buiten Utopia. Zo heeft Ruud weer wat nieuws rondom de stier Bender. De stier die hij volgens zijn Facebook heeft gered van de slacht. Hij heeft leuk nieuws voor de fans van het Utopia dier. Hij wil namelijk een ontmoeting met Bender verloten aan diegene die daar het meeste geld voor bied. De opbrengst zal overgemaakt worden naar een goed doel namelijk het koeienrusthuis. Bieden kan via Facebook en mag nog tot 18 mei 17:00 uur.

Boyd is alweer flink aan het werk in de buitenwereld. Zo staat hij vanaf vandaag alweer klaar om te tatoeëren. Vanaf juni gaat hij weer fulltime aan de gang. Victoria heeft ook nog een leuk nieuwtje zo is ze bezig met een nieuw poëziebundel en Ramona heeft een winkel geregeld voor haar kledinglijn. De opening zal op 1 juni plaatsvinden en iedereen is welkom. Ze zoekt ook nog een dj om er een feestje van te maken. En dat was het wel weer zo’n beetje. Op naar meer nieuws maar dan vanuit Utopia zelf! Hou de site in de gaten voor meer updates, tot snel!Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Sylvia at 19:52

  Ik zal heel blij zijn als ruud terug kom in utopia
  Ik mis hem enorm, hij bracht leven in de brouwerij
  Ik hoop dat je heel gelukkig bent met rowena
  Liefs van mij
  Groetjes syl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *