Een professioneel kapster komt Chipp zijn haren redden

Een professioneel kapster komt Chipp zijn haren redden

Demi en Fay hebben een paar dagen terug Chipp een nieuwe kleur haar gegeven. Chipp was er zelf niet zo blij mee omdat de kleur iets donkerder uitgevallen dan de bedoeling was. Chipp zijn krullen die bruin moesten worden zijn nu zwart. De tweeling stelde hem gerust door te zeggen dat zijn haar bij elke wasbeurt lichter zou worden, maar zo een een lange lijdensweg zal het gelukkig niet worden want tijdens de ondernemersvergadering van vandaag komt er plotseling een blonde dame binnenwandelen en de bewoners kijken haar verbaasd aan. Ik kom iemand zijn haren redden deelt ze mede. Waarna Chipp meteen zijn handen in de lucht steekt. Yes roept hij blij bij het zien van een professionele kapster. Hij twijfelt geen moment en vertrekt meteen richting de Utopiaanse kapsalon om zijn haren te gaan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Stella vd glas at 15:47

  Oooh waarom alleen de kleur. Die bos vraagt om een gigaknipbeuurt. Rare vlassige snorretje weg. Leuke kleding aan moet jij eens kijken

 2. anneke at 12:21

  Dat gaat de meiden geld kosten en niet de bv ,hun hebben het gedaan.
  Dus de meiden moeten niet kapstertje gaan spelen daar zijn ze niet voor in de wieg gelegd

 3. Balzflug at 10:58

  Die tweeling zijn zo n kinderachtig en kleverig stel. Wat hebben die daar nu gedaan, helemaal niks, dan telkens aan elkaar te zitten en elkaar achterna lopen
  Volgende stenronde maar een er uit dan gaat de ander van zelf er achteraan.

 4. Ria at 10:44

  Komt die mevr uit zich zelf of gaat strak de buidel weer open wat heeft hij nu eigenlijk al gedaan voor de B.V..Ook deze mag vertrekken en neem die tweeling mee kosten ook allleen maar geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *