Romy houdt zich sterk door het vertrek van Cemal maar vindt dat Ivan niet eerlijk is geweest

Romy houdt zich sterk door het vertrek van Cemal maar vindt dat Ivan niet eerlijk is geweest

Na het centraal van vandaag kletsen Bas en Romy over Cemal. Romy laat weten dat ze zich sterk houdt en niet meer verdrietig is. Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt zucht ze erachteraan. En je weet pas wat je hebt gemist, als je het weer hebt reageert Bas wijs. Romy knikt, hier is ze het mee eens. Ik denk elke dag wel vijf of tien keer aan Cemal sluit ze af.

Wat later bespreekt ze het vertrek van Cemal nog eens met Demi en Fay. Doordat Ivan zes stemmen tijdens de nominatie heeft gegeven, zat Cemal ineens in de gevarenzone. Iets wat Romy Ivan nog niet heeft vergeven. Toch laat ze niets merken. Ik doe gewoon volwassen en normaal tegen hem maar daar blijft het bij legt Romy aan de tweeling uit. Ze vindt het niet kloppen dat Ivan een lange speech met allemaal slechte dingen over Cemal heeft geschreven. Hij durft er niet voor uit te komen dat hij Cemal als een grote concurrent zag gaat ze verder. En kan er niet met haar hoofd bij. Zal Romy het gesprek nog met Ivan aangaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *