Veronica Magazine komt langs in Utopia en Romy en de tweeling hebben een verrassing voor Rienk

Veronica Magazine komt langs in Utopia en Romy en de tweeling hebben een verrassing voor Rienk

Veronica Magazine komt vandaag langs in Utopia. Het blad komt een reportage maken over de eindstreid van Utopia. Als iedereen zich heeft klaargemaakt, komen de fotografe en de interviewster het terrein oplopen. De bewoners worden vervolgens een voor een gefotografeerd en geïnterviewd over hun ervaringen in Utopia en met de finale.

Niet veel later bespreken Romy, Fay en Demi hun verrassing die ze in petto hebben voor Rienk. De dames willen een kaasplankje voor Rienk maken. Rienk houdt erg van kaas en daarom willen Romy en de tweeling hem trakteren op heel veel kaas. Het plan is om een mooi kaasplankje met verschillende kazen te maken met druiven en een lekker drankje erbij. Vervolgens wordt Rienk geblinddoekt en moet hij raden wat voor kaas het is. Een zwerver aan de luxe lacht Romy. De dames besluiten vervolgens alle bewoners langs te gaan om te vragen welke kaas zij op een kaasplankje zouden doen. Wel willen ze het plan nog graag geheim houden voor Rienk. We zeggen niet dat het voor Rienk is besluit Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *