Brandon is kwaad, hij vindt niet kunnen dat iedereen tegen afspraak in toch alcohol drinkt

Brandon is kwaad, hij vindt niet kunnen dat iedereen tegen afspraak in toch alcohol drinkt

De bewoners hebben met elkaar afgesproken geen alcohol te drinken tijdens de evenementen. Afgelopen avond was de beach party van start is gegaan en het valt Brandon op dat de meeste bewoners toch wel alcohol drinken. Wanneer hij dit ziet wordt hij woest. Volgens mij is dat niet de bedoeling zegt Brandon geïrriteerd tegen Jessie en Hiske. Jessie geeft aan dat iedereen alcohol drinkt, dus zij het ook doet. Ook de andere bewoners hebben door dat Brandon niet erg blij is. Hij besluit het morgen te bespreken met de groep, om nu de sfeer niet te verpesten.

Wanneer Sanne hier later van op de hoogte wordt gesteld wil ze gelijk haar excuses aanbieden bij Brandon. Jij hebt helemaal gelijk over dat drankje zegt Sanne tussen neus en lippen door tegen Brandon. Ik ben alleen zelf heel dom geweest voegt ze eraan toe. En legt uit dat ze niet wist dat het niet mocht. Brandon luistert haar verhaal aan maar lijkt zich weinig aan te trekken van haar woorden. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *