De beach party was een geslaagd feest

De beach party was een geslaagd feest

Afgelopen avond vanaf 18:00 uur stonden de deuren open voor de beach party. Cocktailshakers van team yell stonden klaar en ook de dj was aanwezig. Als de eerste gasten gearriveerd zijn krijgen zij bij binnenkomst een drankje. Helaas gaat na een half uur de aggregaat olie lekken. Jeffry, Mike en John proberen hem nog te repareren. Toch is dit niet gelukt en zetten ze de aggregaat aan in de hoop dat die het voor de Beach Party nog even doet. Dwight Dissels is ook van de partij en hij krijgt een rondleiding van Mike. Niet lang daarna start zijn optreden. De bewoners en bezoekers lijken erg te genieten van het optreden en dansen erop los.

Een aantal uur later zijn de laatste gasten vertrokken van het terrein nadat zij hebben genoten van de beach party. Het was een groot succes volgens de bewoners en iedereen heeft zich vermaakt. Dwight Dissel heeft de titelsong van Utopia 2 gezongen waarbij alle bewoners enthousiast mee aan het zingen waren. Ook de cocktailshakers waren van de partij, die alle gasten hebben voorzien van een lekker drankje. Ondanks de discussie rondom de drank, vonden de alle bewoners het een geslaagde avond. Nadat alle bezoekers weg zijn proosten de bewoners met elkaar op de leuke avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *