Gaan de bewoners nog iets verdienen aan het evenement zonnen in Utopia?

Gaan de bewoners nog iets verdienen aan het evenement zonnen in Utopia?

Vandaag hebben de bewoners een evenement gepland. Zodra de ijscokar binnen is kan het evenement beginnen. Zonnen in Utopia genaamd. De bewoners ontvangen Dorien van de ijscokar met open armen en ze duwen gezamenlijk de kar naar de plek waar ze eerder ijsjes hebben verkocht. Manon is nieuwsgierig naar de smaken ijs die Dorien heeft meegenomen. Citroen, mango, vanille, stracciatella, mango, smurfen en aardbei vertelt ze. De bewoners kunnen niet wachten om een smaak uit te kiezen om zelf van te genieten.

Wat later arriveren de eerste bezoekers, zij lopen verwachtingsvol het Utopia 2 terrein op. Hiske en Christel staan ze bij de ingang al op te wachten. Na het schudden van handen en het geven van knuffels, ontvangen de twee bewoners het entreegeld. Er wordt veel gelachen en gepraat. De bezoekers willen natuurlijk graag het terrein zien en beginnen hun verkenningstocht. Er is genoeg te doen op het terrein. Gerrit en Jeffry staan achter het drankkraam op Palma Beach, er worden zelfgemaakte sieraden verkocht en er is een ijskraam. De bewoners hopen wel dat er nog meer mensen komen. Jeffry lijkt er een hard hoofd in te hebben. Ik hoop een dikke tien euro omzet zegt hij cynisch tegen Gerrit. Zal het evenement alsnog iets opbrengen voor de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 89    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *