Mike spreekt de groep streng toe tijdens een meeting

Mike spreekt de groep streng toe tijdens een meeting

De bewoners hebben hard gewerkt en na het evenement “zonnen in Utopia” is het tijd om het geld te tellen. Hiske, Gerrit en Brandon zitten bij elkaar en tellen het verdiende geld. Tijdens het tellen vertelt Brandon aan de anderen aan tafel. Ik denk dat we niet meer evenementen moeten doen waar mensen op een vaste plek staan. En wil dat er meer roulatie is, want met het huidige vaste systeem is hij niet tevreden. Gerrit twijfelt of dat nodig is. Werk is werk voegt hij er verder aan toe. Ondertussen tellen ze verder maar ze worden vervolgens onderbroken door Mike. Hij heeft wat dringends te vertellen en roept ze bij elkaar voor een meeting.

Tijdens deze meeting geeft Mike aan wat hem dwars zit. Nu komen er dertig man binnen zegt hij teleurgesteld vanwege een matig aantal bezoekers tijdens het evenement Zonnen in Utopia. Hij is uit op groter publiek en probeert de anderen te overtuigen. Hij ziet namelijk in elke bewoner geld. En wil daarom dat er slechts een keer per maand een evenement is die ze groots aanpakken. Voor nu wil Mike dat de kapperszaak van Shelley wordt geopend en dat de anderen hieraan bijdragen. En als ze geen bijdrage leveren, moeten ze John helpen met overige klussen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 159    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *