Gerrit, Hiske en Mike bespreken de toekomst van de evenementen

Gerrit, Hiske en Mike bespreken de toekomst van de evenementen

Mike heeft voorgesteld om een maandelijks evenement te doen. Gerrit vindt het idee van Mike niet haalbaar. Samen met Hiske probeert hij Mike uit te leggen waarom een maandelijks evenement nog niet kan. Waar ik me zorgen over maak, is dat we nog geen communicatiemiddel hebben vertelt hij. Dat is noodzakelijk om een groot evenement neer te zetten benadrukt hij. Hiske kan zich in deze woorden vinden. Gerrit vindt dat de middelen nodig zijn om vooruitgang te boeken. We hebben die wekelijkse evenementen nu ook nog nodig om geld binnen te krijgen legt Gerrit verder uit. Daar is Mike het niet helemaal mee eens. Als mensen drie weken geen kistjes en bandana’s kunnen kopen gaan ze zeggen ik kom zo snel mogelijk naar Utopia 2 en ik koop alles voegt hij eraan toe. En stelt voor om de evenementen los te laten en te focussen op activiteiten zoals Fittopia. Daar zijn Brandon en Hiske het mee eens. Daarnaast wil Mike dat iedereen maandag gaat pitchen hoe ze geld kunnen verdienen.

Gerrit en Hiske praten iets later samen nog even na over de discussie met Mike. Je komt er een beetje terneergeslagen uit zegt Gerrit. Mike wil jou eigenlijk overtuigen dat jij zijn visie moet accepteren. Doe je dat niet, dan doet hij zijn hakken in het zand gaat hij verder. Hiske vertelt op haar beurt dat ze teleurgesteld is in Mike zijn terughoudende reactie aan het einde van de discussie. Ik neem het voor Mike op en er is dan geen ruimte voor mij om te zeggen hoe ik erover denk legt ze uit. Dat vind ik lastig benadrukt ze. Gerrit vindt dat Mike geen aanpassingsvermogen heeft. Hij blijft heel erg recht staan en hij wil niet meebuigen vertelt hij. Hij probeert jou te laten geloven dat zijn visie de beste is. Daar is Hiske het mee eens. En bedankt Gerrit voor het gesprek en ze lijkt weer wat vrolijker te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *