Gerrit koopt Joaquin en Timothy uit in hun aandeel van de camera

Gerrit koopt Joaquin en Timothy uit in hun aandeel van de camera

Toen Joaquin naar Jeffry toe kwam voor de financiën liet hij ook tussen neus en lippen vallen dat zowel Timothy als hij nog 1/3 deel van de camera van Gerrit bezitten. Zij willen daarom een deel van de winst die Gerrit maakt ontvangen. Echter is Jeffry niet helemaal op zijn achterhoofd gevallen en rekent hij snel uit dat Timothy en Joaquin samen slechts 37% van de camera bezitten. De bv blijkt ook aandeelhouder te zijn. Gerrit bezit daarentegen 50% van de camera omdat hij Adriaan zijn aandeel in de camera heeft gekregen. Jeffry vindt het daarom logischer als Gerrit zijn mede bewoners uitkoopt en dit kan voor omgerekend 103 euro. Dit lijkt Gerrit een prima deal en hij besluit hier dan ook meteen werk van te maken. Het punt is wel dat Gerrit dit bedrag niet heeft, hij besluit daarom te gaan lobbyen bij zijn overige mede bewoners. Zelf heeft hij 48 euro, van Sanne mag hij 25 euro lenen en het overige bedrag leent hij van Shelley.

Uiteindelijk heeft Gerrit een bedrag van 103,25 euro. Dit is dan ook het bedrag dat hij Joaquin en Timothy aan kan bieden. Hier valt ook het investeringsgeld onder en de winst. Timothy staat direct open voor dit voorstel. Joaquin denkt hier anders over. Hij wil 150 euro de man hebben maar dit is volgens Gerrit onrealistisch, daar geeft Timothy hem gelijk in. Zoveel heeft Gerrit namelijk nog niet verdiend met zijn camera. Dan wil ik 75 euro per man, dan hebben we een deal gaat Joaquin verder. Maar Timothy haalt hem al snel uit deze droom. Dat kan niet, dit is cijferwerk man lacht hij. Daarnaast is hij ook een broeder voegt hij eraan toe. Gerrit legt op zijn beurt uit dat als de twee ingaan op zijn aanbod, dit handiger is voor alle betrokken partijen. Joaquin legt zich erbij neer, de mannen hebben een deal. Joaquin vraagt Gerrit stiekem of ze hier nog iets van achterover kunnen drukken maar Gerrit legt uit dat de deal al bekend is bij het financiële team.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *