Joaquin en Timothy willen een truc uithalen met het financiële team

Joaquin en Timothy willen een truc uithalen met het financiële team

Het team van de financiën roept iedere bewoner op het matje zodat het duidelijk is wat wie op zak heeft aan geld. Zo worden ook Joaquin en Timothy gevraagd om hier openheid over te geven. Voor ze bij het financiële team aanschuiven besluiten Joaquin en Timothy snel nog in de tent te overleggen. Wat doen we, dat geld dat ik in mijn zak heb hoeft niemand te weten vraagt Joaquin aan Timothy. Joaquin heeft het waarschijnlijk over het geld dat hij vanmiddag van zijn familieleden heeft gekregen. We maken er gewoon 80 euro van gaat Timothy verder. De rest wordt verduisterd vult Joaquin hem aan. Timothy zegt daarna een tactiek te willen hanteren waarbij ze in principe niets af hoeven te staan aan de bv. Het is het idee dat de bewoners dat geld afstaan waarbij het zeker is dat ze ook nog quitte kunnen spelen. Als we 50/50 doen en dat geld af moeten staan dan draaien we verlies dus dat kan niet. Het is gewoon investeringsgeld voor de kruisjes vervolgt hij doordacht. Timothy stelt voor dat ze het team van financiën vertellen dat ze 66 euro op zak hebben. Het zijn kinderen man lacht Timothy terwijl hij de andere bewoners uitlacht. We gaan ze nat spelen eindigt hij.

Wat later vertellen de twee mannen aan Hiske dat ze 66,50 euro op zak hebben terwijl ze in werkelijkheid meer geld hebben. Hiske en Jeffry hebben geen reden om dit niet als waarheid aan te nemen en gaan daarmee akkoord. Ze vragen de twee wel nog een krabbel te zetten op een document zodat ze dit punt af kunnen ronden. Waarschijnlijk dient het document als bewijs dat ze dit geld ingeleverd hebben. Joaquin en Timothy besluiten niet hun handtekening te zetten maar zetten een kruisje en een rondje in plaats daarvan. Terwijl de twee weglopen moet Timothy lachen dat ze beiden zojuist hebben geweigerd hun handtekening te zetten. Ik ga hier mijn handtekening niet gebruiken sluit Joaquin voldaan af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *