Het zit Joaquin en Timothy niet mee, ze worden beschuldigd van oplichting

Het zit Joaquin en Timothy niet mee, ze worden beschuldigd van oplichting

Sinds een tijdje verkopen Joaquin en Timothy rozenkransen via de Utopiaanse webwinkel, maar nu blijkt dat er geklaagd is over het product. Wanneer Adriaan de e-mails leest, komt hij tot de ontdekking dat ze een e-mail hebben ontvangen. In de mail wordt er beweerd dat de bewoners oplichters zijn. We zitten in Opgelicht, zegt Timothy tegen Christel en Hiske in de caravan. Joaquin en Timothy begrijpen er niets van. Ze hebben namelijk vorige week nog contact gehad met een vrouw van het Sint-Janswinkeltje. Timothy en Joaquin doneren een deel van de winst aan het winkeltje en kregen informatie over het inwijden van de producten. In de e-mail wordt er echter beweerd dat Timothy en Joaquin geld zou doneren aan de cathedraal en er staat dat de Sint-Janscathedraal aangeeft geen contact met het duo te hebben gehad. Volgens Timothy en Joaquin is er dus sprake van miscommunicatie, omdat het gaat over het Sint-Janswinkeltje en niet over de cathedraal. Wanneer Timothy en Joaquin weglopen, begint Timothy te praten over naamzuivering. Hij vindt dat de aanklager hun naam heeft geschaad, want er is geen contact met de mannelijke bewoners geweest. Ook Joaquin is er flink van geschrokken en hij probeert hun contactpersoon te bereiken. Die neemt helaas niet op. Na een aantal pogingen, wordt er opgenomen. De vrouw aan de andere kant van de lijn geeft aan dat ze er niets mee te maken wil hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 20:49

    Hoppa dit was ook al bij het tv programma opgelicht te spraken. ..ze krijgen volgens mijn hier best last mee. Dus kan best dat hij voor de revhtet moet komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *