X

Video: Ivan schopt Arthur

We schreven er al eerder over Ivan die het hondje Arthur zou hebben geschopt. De speculaties kunnen weggenomen worden want het is inderdaad gebeurd. Dit is in onderstaand filmpje te zien. Ivan is in alle vroegte opgestaan om het hondje te verzorgen. We zien hem wat rommelen en uiteindelijk heeft Arthur wat te pakken. Moeilijk te zien wat hij precies in zijn bek heeft maar hij moet los laten. Dit doet het diertje niet en Ivan lijkt kwader te worden. Uiteindelijk krijgt Arthur een schop en horen we Ivan zeggen nou is het klaar. Wegwezen en we zien hem slaan met een stok, Arthur blijft doorgaan en Ivan geeft hem uiteindelijk een schop. Bekijk en oordeel zelf, maar hou de reacties a.u.b. netjes. Het kan zijn dat het filmpje verwijderd wordt, voor alsnog is deze online.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.2/5]

Reacties (45)

  • Vindt ook dat het behoorlijk overdreven wordt. Zullen we maar voor bijna heel nederland de dierenbescherming bellen. Want dit is niet echt schoppen, maar schijnbaar is het veel te leuk om het allemaal aan te dikken. Sensatie. Mishandeling hou toch op.

  • Het is allemaal wat opgeblazen, de hond wil tegen zijn been opspringen en Ivan schud hem van zijn been af dat is duidelijk te zien.
    En als je in het begin niet streng bent tegen een puppie. dan wordt het geen goede gehoorzame hond.
    Ik heb wel eens een cursus in het echt gezien en dat is nog iets erger als wat je nu ziet.
    Maar in Utopia heeft een hond veel te weinig leef ruimte dus dat hij er niet thuishoort dat vind ik terecht.

    • Opgeblazen als je goed luistert hoor je dat de pup daarvoor al n paar tikken krijgt
      N puppy kan je ook met n plantenspuit corrigeren. Wanneer jij n cursus heb gezien waar n puppy n halve meter door de lucht wordt geschopt dan zou ik mijn bedenkingen hebben over die cursus

  • Hieruit blijkt, echt tegenstanders van ivan en nu kunnen ze met dit filmpje tegen hem aanschoppen, belachelijk.. Want dit was geen schoppen.

  • Niemand hoort een dier te schoppen / mishandelen.
    Puppy uit utopia, en naar een gezin die het puppy liefde geeft en een veilig thuis !

  • ff daargelaten dat naar mijn mening een pup niet in de juiste omgeving opgroeit ...en me daar weer in tegensprekende .....wat al niet mogelijk is...ik zou het zelf niet doen..maar trappen in de zin echt er op in trappen is hier niet sprake van..ik doe normaal ook een knie omhoog als ik merk dat mijn hond wil springen...zijn eigen energie zorgt dan voor de impact en honden onderling doen niets anders corrigeren met massa of de tanden...Ivan weert naar mijn mening af op een manier die al snel op schoppen lijkt...voet op de grond naar voren of knie omhoog is en lijkt beter..of je op deze manier een pup ook zo moet aanpakken? wel kom genoeg mensen tegen die hun lieve hond niet onder controle hebben... tegen mensen aanspringen of stokken afpakken...juist in de eerste levensjaren prenten ze dergelijke dingen goed in....moet je corrigeren in de puberjaren is het een heel ander verhaal....en voor alle duidelijkheid...voor degenen die te vluchtig lezen..ik ben tegen geweld of kwelling bij dieren.

    tijdens het corrigeren altijd een kalme...maar nadrukkelijke toon een commando erbij...werkt het beste...zonder harde aanpak luistert mijn hond naar fluister opdrachten...

    • Bekijk het filmpje maar eens goed het is niet die ene schop, er is meer gebeurd.
      Heb je het andere filmpje ook wel gezien, waarin hij Arthur aan de riem rondslingert.
      Hoe je het ook went of keert, het kan en mag niet.
      Hij was kwaad op het hondje en kon zich niet beheersen.
      Ik word kwaad op mensen die dit proberen goed te praten.

  • Come on guys dit is toch niet normaal dat hij zo een pup behandeld ziet sbs6 dat niet of wat! Hier ken ik dus totaa niet tegen en dit is niet normaal

  • Ivan als je een flinke vent bent kom je mij een schop geven , zal je meemaken wat er gebeurt.
    Exuses is een loze kreet van je .
    Er uit met die hond , en Talpa moet een heftig woordje met jouw spreken.

  • Kom op hij gaf hem een opvoedend tikje die hond heeft nergens last van. Wat is dit voor gedoe, iedereen die een hond heeft weet dat hier niks aan de hand is. Ik ben nieteens een fan van ivan en vind hem.geen fijne vent maar dit vind ik te ver gaan.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings