Heeft Ivan puppy Arthur geschopt?

Heeft Ivan puppy Arthur geschopt?

Er zijn volop speculaties deze morgen. Ivan zou namelijk puppy Arthur hebben geschopt. Helaas hebben wij het niet gezien want het was toen nog vrij vroeg. Maar wat is de oorzaak ervan? We schreven gisteren al over Nicole die het moeilijk heeft met haar vertrek. Emoties liepen hoog op en uiteraard ook bij Ivan. Nicole voelt zich schuldig en is onder andere bang dat ze Ivan met Arthur opzadelt… Vanmorgen stond Ivan op tijd op om het diertje uit te laten. En toen is er iets gebeurd, wat is ons nog onduidelijk. Maar dat Ivan geschopt is bevestigen verschillende streamers op bijvoorbeeld de Utopia krant en Fok! Hoe dit af zal lopen is onbekend, filmpjes over deze gebeurtenis hebben we niet kunnen vinden. Momenteel maakt Arthur het goed voor zover wij hebben kunnen zien. Ivan is momenteel achter de computer aan het lezen over het opvoeden van pups. Hij lijkt dus te weten dat het fout is wat hij gedaan heeft. Misschien opgekropte emoties door het vertrek van Nicole? Nogmaals het zijn speculaties en we houden nauwlettend in de gaten of er verdere ontwikkelingen ontstaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Vd pol at 16:59

  Hij schopt arthur idd en niet zachtjes het was s ochtends vroeg
  Hij wilde iets niet loslaten en toen hij achter ivan aan liep kreeg hij een trap en vloog onder de site table was echt zielig.
  Ik ben fan v ivan maar dit was bizar

 2. anneke at 13:10

  Hij moet er gelijk uit niet de hond maar Ivan , als hij de hond mee neemt wie weet wat er thuis gebeurd.
  Nicole is gewoon dom geweest om een hond er in te doen als ze wist dat zij er toch uit ging .
  Er is vorig jaar al besloten dat er geen hond in zal komen , maar omdat Ivan Utopiaan van het jaar geworden is mag het wel.

 3. Marion at 12:58

  Precies wat ik had voorspeld in het bericht dat Ivan een hond kreeg.
  Laat Nicole a.u.b. het hondje meenemen, als Ivan hem op moet voeden wordt het een agressieve hond.
  Ik snap nog steeds niet en met mij heel velen, dat hij Utoplaan van het jaar geworden is.
  Weg met die dictator en allesweter.

 4. tineke at 12:43

  ja dat was te verwachten, hij is zo n ongelooflijke kl………zak hij is zo argressief, hietuit blijkt maar weer wat een dom blondje Nicole is ze heeft een vet beton blok voor kop.
  Wie geeft nu een puppy een weerloos dier aan zo n agressieve dictator, het blijkt al wat hij zegt hij gaat ik ga niet eerder weg na dat ik mijn kennis heb over gedragen, arrogant figuur.
  Ik hoop echt dat de groep maar ook de regie in grijpt en het dier ergens anders plaatst nu het nog kan.
  speculaties duh dat geloof je toch zelf niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *