Nicole spreekt met Ivan over haar vertrek

Nicole spreekt met Ivan over haar vertrek

En er werd gisterenavond nog meer besproken, zo had Nicole een gesprek met Gabriëlle en later met haar vriend Ivan. Het onderwerp kun je vast wel raden, Nicole gaat namelijk aanstaande maandag Utopia verlaten. Want Nicole lijkt het ook niet makkelijk te vinden…

Eerst had Nicole een gesprek met Gabriëlle. Hierin geeft ze aan dat ze zich in Utopia hard heeft gemaakt voor de samenleving. En daardoor veel achter laat wanneer ze maandag gaat. Het is wel moeilijk voegt ze eraan toe. Maar het is loslaten en dat is pittig. Maar hij durft dat nog niet maar ik ben er al langer mee bezig. Gabriëlle antwoordt dat ze niet wist dat Nicole zo verdrietig was om haar vertrek. Nicole vertelt dat ze al langer niet lekker in haar vel zit en momenteel meer een emotioneel wrak is. Volgens Gabriëlle is het misschien wel goed voor Nicole dat ze nu alle emoties uit. Dan kun je Utopia loslaten en verder gaan…

Wat later ging Nicole ook het gesprek met vriend Ivan aan. Nicole vertelt dat mensen van haar een emotioneel wrak hebben gemaakt. Ik huil nooit. Maar benadrukt ze jij moet Utopia niet voor mij verlaten. Ik vind dat je moet blijven voor jou, omdat je dat zelf wilt. Omdat jij hier nog niet klaar bent. Ik wil niet dat je straks ongelukkig bent omdat je niet hebt kunnen doen wat je wilde door een keuze die ik heb gemaakt. Ivan zegt dat hij hoog in zijn emoties zit en dat komt omdat Nicole er straks niet meer is. Ik weet nu al dat ik je ga missen en dat doet wel wat met mij gaat hij verder. Nicole hoopt op haar beurt dat als het ergste verdriet en gemis een tijdje weg is hij een boost krijgt om door te pakken. Dat hij dan zijn projecten kan afronden die hij in Utopia nog voor ogen heeft. Kan Ivan zich over het verdriet heen zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *