Dominique en Rowena over Bjorn

Dominique en Rowena over Bjorn

Nog meer gesprekken van gisterenavond, zo hadden Dominique en Rowena een gesprek bij de koeienstal. Het ging over relaties en het duurde niet lang voor Bjorn ter sprake kwam.

Dominique vertelt van alles over haar relaties, wat ze heeft mee gemaakt en nare ervaringen. Rowena luistert aandachtig en leeft mee met wat Do er allemaal over vertelt. Als Do haar verhaal heeft gedaan vraagt ze Rowena een persoonlijke vraag. Ze is namelijk benieuwd wat zij van haar vind. Ik vind je een hele spontane gezellige meid die goed meedoet in de groep antwoordt Rowena vervolgens. Maar Do lijkt daar over te twijfelen, ik vind jou houding soms wat vijandig. Ik heb jou nu al vaker horen zeggen je pakt die van me af en je pakt die van mij af. En dan denk ik f*ck ik loop je voor de voeten en ik ben ongewenst. Lacherig van schaamte probeert Rowena zich vervolgens te verontschuldigen. Do antwoordt dat het niet erg is als Rowena maar eerlijk is en er geen grapje van maakt. Zeg dan tegen me do ik wil niet dat je mijn plek in begint te nemen of wat dan ook voegt ze eraan toe. Dan kan ik daar voortaan rekening mee houden gaat ze verder. Want ik ben echt heel gevoelig zelfs voor een grapje. Rowena begrijpt het, het is gewoon een ding. Ramona doet het ook bij mij maar ik kan het hebben van haar. Maar neem het alsjeblieft met een korreltje zout benadrukt ze. Maar dat is nog niet alles want Do begint over de houding van Rowena. Die voel ik wel vertelt ze, en ik zie ook dat Bjorn op me af stormt en dat is wel jouw maat. Het spijt me dat het gebeurd maar het is echt niet dat ik dat opzoek of zo. Nee lieve schat zegt Rowena geruststellend. Ik vind het fijn dat je dit zegt maar erg vervelend dat het zo is aangekomen benadrukt ze. Do lijkt opgelucht na het goede gesprek, ik wilde gewoon weten of het een grap was of dat het een grap was met 80% waarheid. Ik weet niet hoe je dat ervaart. Maak je niet druk zegt Rowena, wij doen het gewoon onderling bij elkaar. Iedereen is hier van iedereen. Ik zat je gewoon een beetje te f*cken. En Do zegt dat ze dat nu snapt dat Rowena haar aan het f*cken was. Lachend zegt ze dat de strijd met Bjorn on is…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *