Do word zenuwachtig van sommige dingen

Do word zenuwachtig van sommige dingen

We blikken nog even terug op gisterenavond, Do had een gesprekje met Wim. Dominique moet namelijk erg wennen sinds ze in Utopia zit en besprak dat met haar mede bewoner.

De twee gingen het gesprek aan tijdens een sigaretje op het rokersbankje. Dominique zegt dat er veel speelt in Utopia en ze vind het dan ook gek om daar nu ineens middenin te zitten. Normaal volgde ze het op tv. Volgens haar zijn er nu aardig wat spanningen, complotten en roddels. Ik wil daar eigenlijk niet tussen zitten, ik word er zenuwachtig van. Dat leer je allemaal vanzelf aldus Wim. Ik kan me er nu heel makkelijk van afsluiten. Je kan hier veel leren en je kan hier heel sterk door worden benadrukt hij. Maar Do denkt dat dat best lastig gaat worden. Wim denkt op zijn beurt dat het haar over een paar maanden gaat lukken en er dan om kan lachen. Dan begint Dominique over de groepjes in Utopia. Wie hoort er bij wie vraagt ze en wat vindt jij daar van? Ja antwoordt Wim er zijn groepjes maar dat moet je gewoon lekker laten. Vind je al dat ik bij een groepje hoor vraagt Dominique door. Want dat wil ik namelijk helemaal niet! Ik wil iedereen als vriend. Maar dat is volgens Wim niet het geval. Alleen iedereen te vriend houden twijfelt hij aan of dat gaat lukken. Dat had ik in het begin ook maar dat red je niet hoor. Op een gegeven moment trek je toch naar bepaalde mensen toe voegt hij eraan toe. Daarna vertelt Wim met welke bewoners hij goed op kan schieten en met wie niet. Zo kan hij niet zo goed opschieten met Bas. Maar daar denkt Do anders over, ik vind hem wel een heel tof en heel lief voegt ze eraan toe… Zal Do haar weg in Utopia weten te vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *