Do flirt met Bas en Bjorn

Do flirt met Bas en Bjorn

Dominique heeft eerder al een gesprek gehad met Gabriëlle. Do vind namelijk een bewoner leuk maar wie? Dat vertelde ze toen niet echter lijkt aan haar flirt gedrag wel een beetje af te leiden wie het is. De nieuweling flirt er namelijk op los met Bjorn… Maar ook met Bas.

Terwijl Dominique foto’s van haar familie en vrienden aan de muur hangt bij haar bed krijgt ze gezelschap van Bas. Hij bekijkt de foto’s aandachtig en vraagt wie iedereen is. Bas kijkt vervolgens naar een foto waar de nieuweling zelf op staat en merkt op dat ze wel fotogeniek is. Hier lach je echt mooi voegt hij eraan toe. Dominique vraagt vervolgens aan Bas of hij ook ergens foto’s heeft van zijn familie. Bas vertelt dat hij die in de fotostudio heeft opgehangen. Ga je daar helemaal alleen liggen dan? Dominique door. Nou antwoordt Bas en Do onderbreekt hem. Jij bent zo populair hier, waarschijnlijk komt er toch wel iedere nacht iemand bij je slapen. Hoezo vraagt Bas met een lach, wil je erbij dan? Ik kijk wel antwoordt Do maar als het mooier weer is, gaan we zeker bij de koeien slapen. En Bas lijkt dat leuk om te horen, hij gaat tegen die tijd een hangmat regelen.

Bjorn zegt tegen Wim en Dominique dat hij gaat trainen. Hij benadrukt nog even dat hij alleen gaat want zijn fitnesspartner heeft hem in de staak gelaten. Dominique antwoordt verbaasd, je hebt me helemaal niet gevraagd om mee te gaan! Wim voegt eraan toe dat ze liever met de mannen mee gaat. Ja dat had ik al gehoord antwoordt Bjorn licht geïrriteerd. Do ontkent het, het is helemaal niet waar voegt ze eraan toe. Je kunt beter zelf dingen vragen in plaats van zomaar iets aan te nemen van anderen. Nee zegt Bjorn maar omdat je eergisteren ook al met Bas mee  ging. Ik ben hier nog maar kort he benadrukt Do. Ik ga één keer met Bas mee en je denkt gelijk dat onze deal er niet meer is? Het komt gewoon omdat ik liever ’s avonds train en jij gaat nu overdag. Dan ga ik nu even zegt Bjorn en ga ik vanavond ook met je mee. Ok deal roept Dominique blij….

Do lijkt het gezellig te hebben met de mannen, maar naar wie zal haar voorkeur gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *