Video: Ivan schopt Arthur

Video: Ivan schopt Arthur

We schreven er al eerder over Ivan die het hondje Arthur zou hebben geschopt. De speculaties kunnen weggenomen worden want het is inderdaad gebeurd. Dit is in onderstaand filmpje te zien. Ivan is in alle vroegte opgestaan om het hondje te verzorgen. We zien hem wat rommelen en uiteindelijk heeft Arthur wat te pakken. Moeilijk te zien wat hij precies in zijn bek heeft maar hij moet los laten. Dit doet het diertje niet en Ivan lijkt kwader te worden. Uiteindelijk krijgt Arthur een schop en horen we Ivan zeggen nou is het klaar. Wegwezen en we zien hem slaan met een stok, Arthur blijft doorgaan en Ivan geeft hem uiteindelijk een schop. Bekijk en oordeel zelf, maar hou de reacties a.u.b. netjes. Het kan zijn dat het filmpje verwijderd wordt, voor alsnog is deze online.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 45 reacties op dit artikel
 1. robert at 00:32

  Kom op hij gaf hem een opvoedend tikje die hond heeft nergens last van. Wat is dit voor gedoe, iedereen die een hond heeft weet dat hier niks aan de hand is. Ik ben nieteens een fan van ivan en vind hem.geen fijne vent maar dit vind ik te ver gaan.

 2. Marie at 19:10

  Ivan als je een flinke vent bent kom je mij een schop geven , zal je meemaken wat er gebeurt.
  Exuses is een loze kreet van je .
  Er uit met die hond , en Talpa moet een heftig woordje met jouw spreken.

 3. Rasr at 20:31

  Come on guys dit is toch niet normaal dat hij zo een pup behandeld ziet sbs6 dat niet of wat! Hier ken ik dus totaa niet tegen en dit is niet normaal

 4. Angel at 14:13

  ff daargelaten dat naar mijn mening een pup niet in de juiste omgeving opgroeit …en me daar weer in tegensprekende …..wat al niet mogelijk is…ik zou het zelf niet doen..maar trappen in de zin echt er op in trappen is hier niet sprake van..ik doe normaal ook een knie omhoog als ik merk dat mijn hond wil springen…zijn eigen energie zorgt dan voor de impact en honden onderling doen niets anders corrigeren met massa of de tanden…Ivan weert naar mijn mening af op een manier die al snel op schoppen lijkt…voet op de grond naar voren of knie omhoog is en lijkt beter..of je op deze manier een pup ook zo moet aanpakken? wel kom genoeg mensen tegen die hun lieve hond niet onder controle hebben… tegen mensen aanspringen of stokken afpakken…juist in de eerste levensjaren prenten ze dergelijke dingen goed in….moet je corrigeren in de puberjaren is het een heel ander verhaal….en voor alle duidelijkheid…voor degenen die te vluchtig lezen..ik ben tegen geweld of kwelling bij dieren.

  tijdens het corrigeren altijd een kalme…maar nadrukkelijke toon een commando erbij…werkt het beste…zonder harde aanpak luistert mijn hond naar fluister opdrachten…

  • Marion at 19:16

   Bekijk het filmpje maar eens goed het is niet die ene schop, er is meer gebeurd.
   Heb je het andere filmpje ook wel gezien, waarin hij Arthur aan de riem rondslingert.
   Hoe je het ook went of keert, het kan en mag niet.
   Hij was kwaad op het hondje en kon zich niet beheersen.
   Ik word kwaad op mensen die dit proberen goed te praten.

 5. Ann at 20:58

  Hieruit blijkt, echt tegenstanders van ivan en nu kunnen ze met dit filmpje tegen hem aanschoppen, belachelijk.. Want dit was geen schoppen.

 6. Rina at 20:41

  Het is allemaal wat opgeblazen, de hond wil tegen zijn been opspringen en Ivan schud hem van zijn been af dat is duidelijk te zien.
  En als je in het begin niet streng bent tegen een puppie. dan wordt het geen goede gehoorzame hond.
  Ik heb wel eens een cursus in het echt gezien en dat is nog iets erger als wat je nu ziet.
  Maar in Utopia heeft een hond veel te weinig leef ruimte dus dat hij er niet thuishoort dat vind ik terecht.

  • Rick at 01:16

   Opgeblazen als je goed luistert hoor je dat de pup daarvoor al n paar tikken krijgt
   N puppy kan je ook met n plantenspuit corrigeren. Wanneer jij n cursus heb gezien waar n puppy n halve meter door de lucht wordt geschopt dan zou ik mijn bedenkingen hebben over die cursus

 7. lena at 20:23

  Vindt ook dat het behoorlijk overdreven wordt. Zullen we maar voor bijna heel nederland de dierenbescherming bellen. Want dit is niet echt schoppen, maar schijnbaar is het veel te leuk om het allemaal aan te dikken. Sensatie. Mishandeling hou toch op.

 8. Anneme at 18:56

  Ivan
  Vond jou altijd de man met wat ik dacht de man met veel verantwoording
  Maar wat blijkt jou hart zit niet op de goede plaats jammer

 9. Petra at 18:51

  Ok, dit is duidelijk, een pup wordt geshopt en dit ligt nu onder een vergrootglas. Wie belt red een dier of dierenbescherming? Je trapt niet een dier of kind, al mijn respect voor Iwan In 1 trap weg… Nogmaals wie belt of wie gaat bellen?

 10. joke at 18:28

  dit is een reactie van onze keizer ivan hij zou ook zo met mensen om gaan als e kijkt naar zijn uitbarstingen en wat is er gemakkelijker om het af te reageren op een puppy.
  Mijn mening is geen utopiaan van het jaar geld inleveren en oprotten samen met nicole en voor het hondje een goed huis zoeken, lekker samen gaan wonen die twee gekken kunnen ze elkaar schoppen en slaan zoals ivan met het puppy heeft gedaan, het is gewoon een dierenmishandelaar.

 11. Mieke at 17:22

  Iet wat overdreven uitgelicht Tonny? Hoe zou jij het vinden als je 1x je lichaamshoogte de lucht in getrapt werd en vervolgens op de grond smakt?
  Ik vind het belachelijk dat hier blijkbaar door de andere utopianen en de regie zomaar overheen gestapt wordt alsof het niets is.

 12. Tonny at 16:36

  Vindt dat het ietwat oveedreven wordt uitgelicht. Dit wat er gebeurt is met Arthur is mij ook al overkomen met mijn pup. Het is geen schoppen maar meer eeen beweging om duidelijk.te maken dat het nu echt klaar is. Een echte schop was veel harder aangekomen en dat was dan ook wel.duidelijk te zien geweest.

 13. Detje at 15:57

  Hoe kan een programma dit toelaten, ze zitten in de regie kamer mee te kijken en laten dat beestje daar? Ze weten hoe agressief hij is en nu Nicolle weg gaat zal het alleen maar erger worden. In ons land moeten ze dit NIET toe laten. Er moet iemand voor een weerloos beestje opkomen. FOKKER HAAL HEM TERUG ALS JE OM JE BEESTEN GEEFT!!!!

 14. Sonja Hiemstra at 13:54

  Dit is een ongelooflijke fout !!!!!!!!!!!!!!!! In de opvoeding van een hond, zo worden valse en bange honden gevormd, deze onbeheerste Ivan mag van mij geen hond opvoeden.
  Laat het hondje ajb ophalen en bij een goed gezin plaatsen voor het te laat is !
  En die Ivan, “Utopiaan van het jaar” weg sturen graag.

 15. Gea at 13:34

  Van dit filmpje schrok ik ook echt heel erg…. er wordt gezegd dat het gespeeld was maar zo ziet het er niet uit… kijk eens naar het gezicht van Rowena… en er is zelfs een gast bij… wie kan mij vertellen hoe dit gegaan is???

 16. lena at 13:32

  Weet niet echt wat ik hiervan moet denken. Dit kan inderdaad gewoon echt niet. Maar of die ivan uberhaubt doorheeft wat hij gedaan heeft. Echt mishandeling kun je het ook niet noemen. Maar het is gewoon fout, die hond moet weg en hoort daar niet. Ivan heeft nooit een hond gehad. Leer hem eerst hoe hij met zijn frustraties moet omgaan.

 17. gerry at 13:32

  Geevee… waarom?? Waarom moest toch een hondje komen, terwijl er mensen op tegen zijn? Arthur wordt een zeer agressieve hond. Mijn kat kwam even kijken, welk beestje er zo zat te huilen. Aub er meteen uithalen.

 18. caroll at 13:31

  Als er tegen mensen geweld wordt gebrukt moet je eruit. Als je tegen een weerloos hondje geweld gebruikt wordt er niets gedaan. Schandalig hoe die Tiran met dat weerloze speelse beestje omgaat.Ivan eruit en dat hondje onderbrengen bij lieve mensen of anders in een asiel daar wordt hij beter en liefdevolle behandelt dan Door die Tiran.
  Misschien actie voor de dierenbescherming?

 19. Mieke at 13:27

  Dit kan echt niet!!!!!!!
  Ingrijpen nu het nog kan en die vreselijke Ivan verwijderen uit Utopia, het hondje heeft niets verkeerd gedaan.
  Wat een vreselijk agressieve man, Nicole denk twee keer na voordat je met hem verder gaat.

 20. Marion at 13:22

  Hij heeft het hondje nu al bedorven, dit vergeet het diertje nooit meer.
  Het hondje was direct bang, slechte zaak.
  Ik kan hier helemaal niet tegen en hoop dat het filmpje niet verwijderd wordt,want dit is nml. de ware Ivan.
  Ivan kan geen hond opvoeden.

 21. guus beunis at 13:14

  echt niet normaal,die vent moet uit utopia worden gezet.zoiets doe je niet bij een puppy.
  zou die vent iets aan doen als ik het kon.

 22. tineke at 13:10

  Nu filmpje gezien, ik ben echt woest, eerst trekt hij het dier aan zijn gebit omhoog omdat het iets vast heeft, het diertje valt vervolgens op de grond en krijgt dan ook nog een schop na met de woorden weg wezen jij. Aaaaargh wat een vent netjes houden het bericht nou ik moet me echt bedwingen. Ik heb al eerder bericht geplaatst zonder filmpje maar dit is. Echt toch wel het top punt mensen konden zich nog proberen te verdedigen maar het onschuldige diertje was bang en liep vervolgens achter een rekje of zoiets langs volgende keer mocht er niet onmiddellijk van buiten af in gegrepen worden wat logische is denk ik, dan is hij in staat het hondje nog meer kwaad aan te doen viel me nog mee Ivan kenende dat hij niet sloeg met die stik die hij in de handen had. Mevr wie het hondje gebracht heeft moest ook beter weten, maar er zal wel flink voor betaald zijn denk ik. Echt schande gauw hondje weg halen

  • anneke at 13:17

   Wat denk je van aangeven bij de dieren bescherming , hond mag van mij dan blijven als de rest er mar goed voor zorgt
   Maar Ivan eruit wegens dieren mishandeling , en de Utopiaan van het jaar inleveren ook het geld

 23. Meisje at 13:00

  Denk niet dat dat expres deed , hij wou Arthur aan de kant drukken met voet maar ging anders dan gepland,
  Hij is stempel gek op arthur en is de hele dagen met hem bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *