Mark gaat binnenkort weg uit Utopia?

Mark gaat binnenkort weg uit Utopia?

Terwijl Mark en Gina een rondje lopen over het terrein hebben de twee een apart gesprek. Mark lijkt binnenkort weg te gaan uit Utopia…

De twee lopen over het terrein richting de kas en gaan op de stoelen zitten. De twee knuffelen elkaar en Gina merkt op dat het te koud is. Mark stelt voor dat ze op haar schoot gaat zitten. De twee hebben het over van alles en nog wat. Al snel staan ze weer op omdat het te koud is en lopen verder. Totdat Gina zegt tegen één keer in de maand of één keer in de zes weken he. Mark wijst naar het hek en zegt ja we moeten kijken hoe we… Gina onderbreekt hem, we schrijven het op op een papiertje zodat ik het niet kan missen. Gina wijst vervolgens een plek aan bij het hek waar een mogelijke ontmoeting kan zijn. En Mark zegt dat hij het wel lastig vindt die poort… Ik ook zegt Gina en wordt emotioneel. Ik ben er nog benadrukt Mark. Maak je niet druk gaat hij verder. Gina antwoordt dat ze hem erg gaat missen. Ik heb wel elke keer een grote bek maar dat is voor jou om het makkelijker te maken. We gaan gewoon nog even genieten van elkaar gaat Mark verder. Gina lijkt te blijven en heeft een nieuw doel. Utopiaan van het jaar te worden. Je beloofd het me echt he begint Gina dan, elke maand. We gaan gewoon datums opschrijven. Volgens Mark komt dat goed. En spreken gelijk even af hoe ze hun ontmoetingsmoment kunnen herkennen. Door een toeter of zo. Je beloofd me ook trouw te zijn he vraagt Gina. Ja antwoordt Mark vastberaden. Deze gebeurtenis terug kijken? Dat kan via onderstaande video. Mark had het er al eens eerder over maar een vertrek lijkt dus binnenkort plaats te vinden. Nu is de vraag nog wanneer maar waarschijnlijk dus binnenkort!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *