Ramona heeft het helemaal gehad

Ramona heeft het helemaal gehad

Ramona zit niet zo lekker in haar vel, ze heeft het even helemaal gehad en heeft een moeilijk moment. Ze is er helemaal klaar mee.

Ramona is al weken keihard aan het trainen, maar volgens haar werpt het nog niet echt zijn vruchten af. Ik zie gewoon geen totaal verschil zegt ze tegen Bas.  Dan sta ik me daar weer in het zweet te trainen, terwijl ik toch volgende week weer naar eten grijp. Mensen denken misschien dat ik een drama queen ben, maar het is gewoon f*cking moeilijk gaat ze huilend verder. Bas troost zijn maatje en besluiten samen te trainen. Even de frustraties eruit sporten. Terwijl Ramona tegen de boksbal aan slaat barst ze wederom in huilen uit. Het is voor mij gewoon dubbel zo zwaar benadrukt ze. Het is heel anders als je alleen traint voor bil of buikspieren. Ik moet ook nog afvallen. Maar dat is nog niet alles, mentaal gaat het ook niet lekker. Dit omdat ik me er ook iedere keer toe moet zetten en ik iedere tijdens het sporten zie hoe ik eruit zie.En vind het bijvoorbeeld lastig als ze met Do, die er als een poppetje uitziet moet trainen. Ik wil niet jaloers over komen gaat ze verder. Maar ik ben gewoon eerlijk dat ik het daar moeilijk mee heb.Het is gewoon zwaar omdat vanmorgen dan ineens zie dat er niets af is, en ik weet gewoon dat ik veel heb gegeten dus ik ben vooral boos op mezelf geeft ze vervolgens toe. Bas adviseert dat ze even met Gabriëlle moet vragen. Ze kan wat tips geven, ze heeft immers ervaring. Ramona besluit dat dan ook maar te doen. Ook komt haar gemoedstoestand omdat ze haar familie en moeder heel erg mist in dit soort diepe dalen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *