Rowena en Ivan hebben samen geslapen?!

Rowena en Ivan hebben samen geslapen?!

Inmiddels is er weer een nieuwe dag aangebroken in Utopia. Maar we blikken nog even terug op één kleine gebeurtenis voordat we over dag 764 gaan schrijven. Zo sliep Ivan niet alleen vannacht… Hij sliep namelijk met Rowena! Nou ja slapen, samen liggen zullen we het maar op houden. Het was Ivan zijn idee maar meer dan intiem liggen is er niet gebeurd (zie foto). Het was dus meer een grap, wel waren er regelmatig streamlocks en uiteindelijk sliep Rowena weer in haar eigen bed.

En toen brak een nieuwe dag aan! En die begon natuurlijk met het verzorgen van de koeien. Dit deden Rowena en Ramona voor de verandering een keer. Niet veel later is er nog meer leuk nieuws te melden. Zo heeft Ramona post van het thuisfront gehad! Er staan verschillende dingen in, zo zou de regie een vertekent beeld laten zien volgens haar moeder. Waardoor veel dingen negatief worden. Ook leest ze wat minder nieuws, haar moeder heeft een ongeluk gehad. Meer kunnen we er niet over schrijven want een streamlock volgt al snel. Enfin op naar het geen wat we nog wel op hebben gevangen. Zo wordt Ramona gewaarschuwd voor een bewoner(ster) die om de verkeerde redenen in Utopia zou verblijven. En daar moet ze voor oppassen… Uiteindelijk bedankt ze haar thuisfront en vertelt wanneer ze allemaal naar de live streams moeten kijken. Zoals vanavond tijdens een workshop en 29 maart is er een voorstelling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:29

    Er komen nu alleen personen in met problemen ,dat gaat voor de utopianen voor problemen zorgen wat betreft het geld gedeelte

  2. maria at 10:56

    Ramona die iemand niet kan vertrouwen volgens haar moeder? Dat kunnen er volgens mij maar 2 personen zijn die ik kan bedenken….Rowena of Michael.Die zijn er echt voor hen zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *