Dominique vertelt over haar pest verleden

Dominique vertelt over haar pest verleden

Gisterenavond gebeurde er nog meer, zo vond er een muziek centraal plaats. De bedoeling van dit centraal? Iedereen mag een liedje kiezen en er vervolgens iets bij vertellen. Dit was een idee van benjamin en Dominique begon. Ze snijdt een moeilijk punt voor haar aan namelijk het feit dat ze gepest is. Ze vertelt hoe het begon, hoe het steeds meer uit de hand liep en wat er allemaal gebeurde. Zo komt het verhaal dat Dominique in de wc door een aantal jongens is onder geplast weer ter sprake. En na een lang maar moeilijk emotioneel gesprek wordt er uiteindelijk een liedje gedraaid die Do hierbij vindt passen “Heartbeats” van José González. Daarna vertellen verschillende bewoners een verhaal waarom hij of zij een liedje hebben uitgekozen. Zo heeft Rob een liedje gekozen dat hem terug doet denken aan het reizen. En werd de avond daarna toch nog positief afgesloten. Uiteraard kun je alles nog eens terug kijken in onderstaande video’s. Dat scheelt ons ook weer typ werk en kunnen we snel weer op naar het volgende nieuws item!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *