Vijf jongens hebben over Do heen geplast

Vijf jongens hebben over Do heen geplast

Dominique heeft een breekmomentje gehad. Na het gesprek met Michael waar hij al zijn frustraties uitte had Do nog een gesprek met Ramona. In eerste instantie ging het over de doelen. Volgens Ramona moet Dominique gewoon voor haar doelen gaan. En niet veel later gaat het over vroeger, wat Dominique allemaal mee heeft gemaakt. Ramona kan het niet zo goed begrijpen dat ze zo gepest is. Zo liep ze er bij Live in de Loods er zo mooi bij. Dominique verteld snikkend dat ze er lang over heeft gedaan om zichzelf op te peppen om te gaan. Maar je bent zo mooi zegt Ramona verbaasd. Ja zegt Dominique iedereen ziet dat maar mijn persoonlijkheid niet, die laat ik niet zien. En dat is het benadrukt Ramona. Ik ben hier ook gekomen om dat op te bouwen gaat Do snikkend verder. Ze vroegen mij ook al hoe ik ermee om gegaan ben en dat ik nu weer vrolijk was. Maar een paar dagen voordat ik hier in kwam is dat helemaal omgedraaid. En nu ben ik dat weer aan het opbouwen maar wel in een vreemde omgeving wat het nog lastiger maakt. En dat is denk ik wat we merken concludeert Ramona vervolgens. Het verstoppen van jezelf, we komen er niet bij. Het is schaamte voor mijzelf of zo geeft Do vervolgens toe. Ik kan het je niet uitleggen. Ramona geeft toe om het erg te vinden haar zo te zien. Je bent zo sterk, ik twijfel soms wel of het echt is. Ja zegt Do, ik ga één ding vertellen over mijn pest verleden. Als je op de middelbare school zit en je hebt twee jaar lang je lunch gegeten in de wc… Tot dat mensen je gaan zoeken in de wc en over je heen pissen dan is dat iets wat je voor de rest van je leven over jezelf denkt. Ramona slaat een hand voor haar mond, en vraagt zich af of ze dan niet denkt wat dat voor mongolen zijn. Die hebben toch problemen. Ik schaam we gewoon voor mijzelf zegt Do want ik ben pis waardig. Het ging gewoon ver, echt heel ver. Ik lieg niet op de meest brute manieren en ben bang om een confrontatie te krijgen. Of om mijn mening te geven. Ik wil hier ook echt iets mee doen benadrukt Do. Ramona benadrukt dat ze net als de andere bewoners bij haar willen komen en helpen maar dat gaat niet. Do is met name onzeker over de fans die het horen. Maar volgens Ramona gaat het om haar, ze moet zich fijn gaan voelen. Het gehele gesprek terug kijken? Zie het heftige verhaal hieronder in beeld. Zal Dominique zich eruit kunnen worstelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *