Michael uit zijn frustraties tegenover Do

Michael uit zijn frustraties tegenover Do

Ramona en Michael zitten samen op een bankje buiten in de zon. Michael pakt zijn moment om zijn frustraties over Do te uiten tegenover Ramona. Zo vertelt hij haar dat hij het erg vervelend vindt dat zij zo klef met Bas is. Al dat gekus en geknuffel is een grote irritatie. Bovendien geeft Michael Do mee dat ze zich niet zo af moet sluiten voor de groep. Ik vind dat als je hier nog niet zo lang bent gaat hij verder en dat je je in de groep moet mengen. Ik krijg steeds meer het gevoel dat ze hier om een hele andere reden is. Dat alles draait om één persoon. Ik heb super gesprekken met haar gehad en het is zo’n mooi, schattig, lief meisje. Persoonlijk is er niks mis mee. Maar ik denk wel dat ze momenteel even vergeet waarom ze hier is. Ramona is het helemaal eens met Michael, maar ze denkt dat het komt door de verliefdheid. Maar Michael denkt er anders over. Volgens mij was dit van dag één al het plan. Binnen drie dagen sluit ze zich al af van de groep voegt hij eraan toe. Ramona denkt terug aan het eerste gesprek wat ze had met Do. Ze vroeg meteen of Ramona verliefd was op Bas en of ze het oké vond als iemand anders een relatie met hem zou krijgen. Volgens Michael zegt die opmerking al genoeg. En die relatie is ook maar snel gegaan. Je moet elkaar eerst toch leren kennen? Je gaat toch niet meteen bij iemand in bed kruipen? Ramona lijkt het daar wel mee eens te zijn. Ik kan niet zo goed hoogte van haar krijgen gaat ze verder. Ik wil haar graag helpen maar ik weet niet goed wat ik met haar aan moet. Michael zegt ook geen hoogte van haar te kunnen krijgen. Hij zou het graag met haar bespreken, maar hij is bang dat hij haar dan kwetst en dat ze dan helemaal van slag is. Ramona vindt dat iedereen haar moet blijven motiveren om haar ding te doen, want ze heeft wel talent. Ze is zo lief en ze heeft haar hart op de goede plek gaat Michael verder. Maar dit is nou niet het moment om je in een liefdesleven te storten, terwijl iedereen om je heen zijn doelen probeert te bereiken. En daarbij komt ook nog dat het een spel blijft. Dit is een kans en deze kans krijg je nooit en nooit meer voegt hij er geïrriteerd aan toe.


Niet veel later gaat Michael het gesprek aan met Do en laat duidelijk van zich horen. Het moet volgens hem klaar zijn met het overdadige geklef tussen Do en Bas. En geeft duidelijk aan wat hij tegenover Ramona ook vertelt heeft. Dominique laat weten dat ze er bewust mee bezig is om het juist niet te doen. Ik ben niet heel de dag bij Bas benadrukt ze. Michael geeft haar vervolgens het advies om gewoon Do te zijn en voor de doelen te gaan waarvoor zij gekomen is. En nog een kleine tip, je moet je meer in de groep mengen. Do lijkt deze feedback serieus te nemen en de twee geven elkaar vervolgens een knuffel. Ze vind het fijn dat ze deze tips gehad heeft. Maar zal ze er ook iets mee gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 03:29

  michael vindt Bas leuk, dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Bas heeft immers zelf ook toegegeven gezoend te hebben met Mannen.
  Is Michael jarlours? Ergens denk ik wel. Ik heb niets tegen homo’s, maar die kunnen soms echt wel heel bitcherig zijn hoor, zeker onder elkaar.
  Of Michael zo is weet ik niet daar heb ik nog te weinig van gezien.
  Ik vind wel dat hij verder gelijk heeft, je komt nieuw in de groep en richt je pijlen op Bas.
  Ik denk ook dat zij enkel voor Bas is gekomen.
  Ik vind dat Michael er wel wat van mag zeggen, hij is duidelijk wel naar Utopia gekomen om iets neer te zetten, Victoria pakt het ook goed op maar de rest…… Komen met mooie praatjes maar binnen een paar dagen is daar niets meer van over.
  Al een jaar lang lopen ze op het “oude” Utopia te teren.

 2. anneke at 20:19

  Die twee zijn jaloers op Bas en Do. Ze zijn klef en om binnen de korste keren bij elkaar in bed kruipen doet me denken aan Giorgio en Naomi die zijn vriendinnetje weg te stuurde om bij hem in bed te kunnen kruipen.
  Je wordt er niet goed van dat je dat nu weer te zien krijgen ,de laatste keer was dat met Rob en Stefanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *