Rowena wil stoppen met de organisatie van de markt

Rowena wil stoppen met de organisatie van de markt

De drukke voorbereidingen voor de Utopia markt zitten er voor vandaag grotendeels op. Zo zagen we Michael met zijn kast in de weer. Hij heeft deze op gepimpt. Maar waren de andere bewoners ook bezig met hun taak, zoals het terrein opruimen. Rowena heeft momenteel als taak om Bjorn en Ivan te ondersteunen tijdens de organisatie van de markt. Maar daar lijkt al snel een einde aan te komen. Rowena twijfelt namelijk een beetje of ze nog door moet gaan met de organisatie hiervan of moet stoppen. Aan Ivan vertelt ze haar dubio en voegt er aan toe dat ze eigenlijk zat te denken om ermee te stoppen. Ik wil andere verantwoordelijkheden en me daar op concentreren voegt ze eraan toe. Als voorbeeld geeft ze de koeien. Rowena benadrukt dat ze niet wegloopt voor de verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt om de markt te organiseren. Ik denk dat Victoria, Rob en Michael er ook een goed aanbod in hebben. Ik zie mezelf meer een ondersteundende rol wanneer de werkdruk te hoog is, in plaats van echt leidend in het team te zijn. Maar wat Rowena dan precies wil doen weet ze nog niet, dit wil ze de komende tijd gaan ontdekken… Zal ze een geschikte taak kunnen vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *