Duck en Face zijn weer terug in Utopia

Duck en Face zijn weer terug in Utopia

We schreven er eerder al over, eindelijk is het dan zover… Duck en Face zijn weer terug op het Utopia terrein. Bas is blij dat de diertjes er weer zijn en ontvangt de mensen van de vogelkliniek hartelijk. De eendjes worden gelijk vrijgelaten, Face loopt nog wel iets te snel af en toe maar het gaat stukke beter. Ook Bas merkt dit op en een verzorger vertelt dat je wel merkt als Face moe is. Dan wordt hij namelijk wankeler. Maar hij kan nu staan en veel lopen, het is gewoon veel oefenen. En zal af en toe wel eens omvallen, hij moet gewoon alles weer leren doen. Ook Rowena en Rob komen even kijken. Rowena zegt dat ze erg trots is. In de kas worden nog wat belangrijke verzorgingstips besproken. Met name Face goed in de gaten houden en regelmatig badderen zodat hij weer “waterdicht” wordt. Face weegt ook weer net zoveel als dat hij binnen kwam, 4100 gram. Hij moet rond de 4 KG blijven. Face valt niet meer achterover, zijn nekkramp is redelijk ver over. Benieuwd hoe het gehele gesprek verliep? Bekijk onderstaande video dan even terug. Bas de dierenvriend is in ieder geval weer hartstikke blij dat ze er zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *