Michael wil een botox behandeling in Utopia

Michael wil een botox behandeling in Utopia

Michael en Ramona hebben zojuist een telefoontje gepleegd. Michael is namelijk iets van plan, iets stouts zo noemt hij het…

De twee lopen richting de wei en Michael vertelt dat hij een telefoonnummer heeft van een botox kliniek. Maar schat begint Ramona, botox dat is wel een ding he? Weet je het wel zeker? Michael antwoordt dat hij het vanaf zijn zeventiende doet. Come on voegt hij eraan toe. Michael belt op en legt diegene aan de lijn uit dat hij graag zijn gezicht wil laten renoveren. Ook zou hij het wel leuk vinden als een arts een lezing zal geven in Utopia. En die lijkt er waarschijnlijk wel te komen… Na het telefoongesprek vraagt Ramona zich af waarom Michael een botox behandeling wil. Michael vertelt dat het voor zijn werk nodig is. Ik zet er dan vrouwelijke vormen in. Een strakker hoofd voor de make-up en zo maak ik er een vrouwelijk gezichtje van. Ik ben een poppetje en dat wil ik blijven dus ik hou het gewoon strak gaat hij verder. Dus je wordt er zelfverzekerder van concludeert Ramona. Raad je het andere mensen ook aan? vraagt ze door. Vervolgens legt Michael uit waar botox allemaal voor gebruikt word en dat verschillende mensen het doen. Mensen die heel erg zweten krijgen botox ingespoten want dat verlamd de zweetspier geeft als voorbeeld. Maar ook mensen met koppijn krijgen ook botox prikjes. Het heeft meer doeleinden dan het in te spuiten om er als een pop uit te zien. En het is niet zo slecht het is afbreekbaar benadrukt hij. Ik gun het je schat antwoordt Ramona. Ik ben blij voor je! Maar wat zal de rest ervan vinden? Vinden jullie dat botox toegestaan moet worden in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Sonja Hiemstra at 18:31

    Nou moet het niet gekker worden, botoxen in Utopia…… De cosmetische industrie promoten ook nog, ben benieuwd wat de andere Utopianen hier van vinden. Ikzelf vind het geen goed idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *