Negatieve post voor Ivan?

Negatieve post voor Ivan?

Ivan zien we post lezen samen met Gabriëlle. Ivan heeft onder andere een brief van zijn zus. Voor zover wij begrijpen gaat het over alle commotie rondom Arthur, het wordt een beetje geheimzinnig besproken. Gabriëlle merkt op dat ze het naar vindt. Maar je zus spreekt je wel bemoedigend toe. Ook zouden er dingen naar boven worden gehaald. Maar oud Utopianen hebben zich er ook over uitgesproken. Ik probeer het te begrijpen zegt Ivan tegen Gabriëlle. Je moet het allemaal maar even laten bezinken adviseert Gabriëlle. Ivan heeft ook nog post van Nicole gehad, althans voor zover wij begrepen hebben. Ivan lijkt teleurgesteld het is één lullig A4tje merkt hij op. Teleurstellend! Terwijl ik er zo naar uit keek voegt hij eraan toe. Dan wordt het gesprek onderbroken door Bas die vraagt of Ivan goede post ontvangen heeft. En ondanks wat we net omschreven antwoordt de Utopiaan van het jaar ja man was goede post. Vervolgens gaat Ivan mee om een groepsfoto van de mannen te maken.

Verder is er nog een nieuwtje, we schreven eerder al over Duck en Face dat ze vandaag terug zouden komen. Dat is nu officieel bevestigd! Vanmorgen heeft Bas namelijk weer een telefoontje gepleegd richting de vogelkliniek met de vraag of de diertjes terug kunnen komen. In het gesprek werd vertelt dat het stukke beter gaat met Face dus beide diertjes mogen terug richting Utopia! Om 14:00 uur mag Bas de diertjes weer in zijn armen sluiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *